Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można trzymać kota ?

Polecane posty

Gość gość

Koty to bardzo brudne zwierzęta, po których wszędzie zostają odchody i sierść. W dodatku wszystko drapią (ludzi i rzeczy). Nanoszą z zewnątrz piasek i różne zarazki. Nie wyobrażam sobie mieć kota. Psa też - ciągle to wyje / skomli / szczeka, leci z niego sierść i ciągle trzeba z nim chodzić na spacery. Moim zdaniem w domu można trzymać co najwyżej chomika, świnkę morską albo królika. I oczywiście jeszcze mniejsze zwierzęta, typu rybki akwariowe.

Gość gość
up

Gość gość
Mam kotke i jakoś nie mam takiego problemu,nie wychodzi na dwór,do kuwety idzie sobie zakopie czasem trochę wyniesie ale kupuje dobry żwir drewniany droższy co prawda ale grubszy i nie ma problemu z szybkim sprzątnięciem nie roznosi się po całym mieszkaniu,czesze ja raz 2 razy w tygodniu,odkurzam codziennie,zdarzy się co drugi dzień,nie ma wszędzie włosów,jest po sterylizacji tak wiec żadne ruje nam nie groza.A po za tym ile radości

Gość gość
Aha i ma swój drapak od małego na nim ostrzy pazury i niczego innego nie niszczy,wyjątkowy egzemplarz mi się trafil