Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauroczenie miedzy kuzynostwem

Polecane posty

Gość gość

To nigdy nie powinno sie zdarzyc ale jednak, zycie pisze dziwne scenariusze. Zeby bylo ciekawiej to nie mam na mysli dalekiego kuzynostwa. Niektorzy mowia ,, brat / siostra cioteczna/y, stryjeczny''Co o tym sadzicie?

Gość gość
pachnie i grozi kazirodkami upośledzonymi. w it jest pełno takich bo rodziny się powinowacą żeby mająki zostały w kręgach

Gość gość
No tutaj nie chodzi o majatek ani sex.

Gość gość
ani seksu ani dzieci często sie nie planuje. ludzie powinni wiedzieć że w swoje gniazdo się nie sra a z rodzina nie spółkuje, chyba że to twoja żona/mąż

Gość gość
Teoretycznie tak ale uczucie wybucha w najmniej spodziewanym momencie, serce nie sluga prawda

Gość gość
a rozumu tez nie masz zwierzęcego, nawet zwierzęta niechętnie łacza się z krewnymi, pomysl o tym

Gość gość
Nikt nie mowi o zwiazku czy nawet seksie

Gość gość
prędzej czy później do tego dojdzie bo człowiek chce w końcu skonsumować uczucie co jest zupełnie normalne chyba że robisz to z kuzynem

Gość gość
Sądzę, że wyjdą z tego niezłe pomylki genetyczne, nie macie się już do kogo ślinić tylko do rodziny?

Gość gość
Nie no ja bym nie potrafila, przeciez to syn mojej mamy brata, jako dzieci biegalismy po podworku. Skoro nawet zlapanie za kolano wzbudzilo we mnie szok i wstret to na pewno nic wiecej nie bedzie. cala rodzina mowi, ze on jest pomylony,zabiegal juz od wielu lat ale byl splawiany, rodzice mowili mi, ze sie wyglupia, a teraz maja za swoja lekkomyslnosc

Gość gość
Podrywal, ja unikalam, myslalam, ze wydoroslal a tu nic, wzial mnie na inny sposob i wpadlam,nie dopuszczam do siebie niczego