Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba mnie oklamal. Jak to rozegrać?

Polecane posty

Gość gość z Paryża
To jeszcze obejrzyj 200 razy ten filmik skoro nie umiecie rozmawiać w tym pseudo związku

Gość gość
Ale co mam mu powiedzieć? Wydaje mi się, że to ty? Nie chce żeby odwrócił kota ogonem

Gość gość
Dokładnie, kobieca intuicja nie myli. Filmik+ jego asekutowanoe się z tym telefonem który rzekomo sam się wyłączył, hehe dobre. Mozliwe tez ze cos go łączy z ta koleżanką... Raz Cie okłamał to to nadal będzie klamal. Nie chciałabym takiego faceta

Gość gość
Podobno ta jego koleżanka jest z jego kuzynem. Podobno.

Gość gość
Gość z Paryża - a co miałaby mu powiedzieć? Ja zachowania facetow znam od podszewki. Jak zostaja przyłapani na kłamstwie/zdradzie to wykręcają kota ogonem, a przyparci do muru albo kłamią nadal, albo zwalają odpowiedzialność i wine na kobietę:-/

Gość gość
No właśnie, dlatego założyłam ten wątek...

Gość gość
I tak pewnie go nie ozstawisz a on dalej będzie kłamał

Gość gość
To nie mow o relacji , tylko ze ktos go widzial.

Gość gość
Nie uwierzy w to na pewno... Wyprze się

Gość gość
Obserwuj, kontroluj, sprawdzaj - jak kłamie to szybko wpadnie.

Gość gość
a mnie bawi że nie możesz go na filmiku rozpoznać

Gość gość
Nie mogę bo twarz jest rozmazana.

Gość gość
głupia idiotka. Nawet nie wiesz czy to on. Chcesz mieć pewność to idż do tego baru czy tam gdzieś daj kelnece albo komuś 100 pokaż zdjęcie i się zapytaj

Gość gość
Hahaha mam chodzic po kilkuset pubach i pytać czy on był, zwlaszcza jeśli nie wiem który to pub. Faktycznie idiotka ze mnie ;)

Gość gość
Juz sama nie wiem jak to z nim załatwić...

Gość gość
Dziewczyny więc sprawy mają się tak, że wczoraj nie odzywal się do mnie całe popołudnie i wieczór bo rzekomo był na cmentarzu. Pomijam to, że baaaardzo rzadko jeździ z rodziną na cmentarz, głównie 1 listopada i teoretycznie gdyby spędził cały dzień i wieczór z rodzicami to jego matka nie przychodziłaby do niego jeszcze wieczorem oglądać nowe dekoracje w mieszkaniu??? W tym samym czasie ta dziewczyna dodala relacje z wycieczki na wioski, z samochodu.... On lubił takie dziwne miejsca, często siedzieliśmy razem nad Wisłą w aucie albo w innych miejscach..... Mam złe przeczucia. Poza tym dzis napisal do mnie dobranoc i dosłownie 3 min po tym smsie nie odebral ode mnie telefonu. Nie wierzę że zasnął tak szybko, on trzyma tel w sypialni kolo łóżka. Tymczasem ta dziewczyna dodala relacje ze swojego łóżka, widać psa ale widać też że oma leży przy krawędzi. I ja juz schizuje, że to nie przypadek, zastanawiam się czy on jest u niej. Wiedział że mam arytmie, dużo stresu i dziwie się ze nie odebral tego telefonu. Ja nie wytrzymam :(

Gość gość
Noi już wiesz ze on ma Cie w d...e. Bardzo możliwe ze właśnie spotkał się z nia. Póki co jest z Toba ale widać ze ciągnie go do innych, ze tak powiem rozrywek, pewnie juz nieraz Cie skłamał i z tym cmentarzem to tez sciema. I jeszcze jedno- kobieca intuicja nie myli, nigdy. Ty WIESZ ze na tym filmiku to był on, wszytko sie zgadzało tyle ze mówisz ze twarz była rozmyta, ale dodaj sobie do tego fakt ze ,,dziwnym trafem" akurat w ten wieczór sam się wyłączyl mu telefon, hehe...ty jeszcze ludzisz się ze to się wyjaśni ale tu sprawa jest jasna. Pewnie już Ci rogi doprawil

Gość gość
No właśnie mam wrażenie że wszystko wiem i to czuję..... A nie dopuszczam tego do siebie bo nie chce wyjść na wariatke.... Jakis czas temu mowil mi ze z nią pisal, ale ze onq jest teraz z jego kuzynem, wcześniej była z ich kolega. To tego typu dziewczyna. Nie mieli z nią kontaktu, aż do niedawna.

Gość gość
Oddzwonil teraz i udawal zaspanego. Przeciez to kpina.

Gość gość
Ja juz nawet myślę ze może dzwonił i pisał wcześniej do mnie z auta spod jej domu czy cos, wysiadł i juz nie mógł odebrać. kiedyś się chwalil ze gadal w aucie z ojcem i on się nie zorientował.

Gość gość
Kobieca intuicja nigdy nie zawodzi, wielokrotnie się o tym przekonalam. Cos jest na rzeczy miedzy nim a ta koleżanką. Chcesz się upewnić? Jakby nigdy nic się z nim spotkaj i ukradkiem spójrz w jego telefon, poczytaj smsy...możesz się z dziwić

Gość gość
Ma zahaslowany telefon...

Gość gość
No to śledzić!

Gość gość
Oszukuje i zdradza. Nie wiem czy zamierza odejść i robi grunt, czy chce ciagnąć dwie sroki. Wymyśla naprzód rzekome zajęcia, ze jest zajęty i żebyś przypadkiem nie chciała sie spotkać, albo nie odzywa sie i potem gęsto tłumaczy, bardzo niedorzecznie i nieudolnie. Przykro mi to stwierdzić, ale jego działania to klasyka gatunku:O

Gość gość
07.49 doklaadnie

Gość gość
7:49 tak uwazasz? Na innym forum zostalam uznana za toksyka i bluszcza, choc mam swoje sprawy, problemy, które ogarniam sama, nie wisze mu na głowie. Po prostu to zachowanie nie trzyma się kupy, mam przeczucie że coś jest nie tak. Gość nie odbiera telefonu kilka minut po dobranoc po czym kilka godzin później dzwoni, ze niby wstal do toalety... I wmawia że ja nie moglam dzwonić wcześniej kilka min po jego smsie, bo by słyszał :D

Gość gość
sama się kupy nie trzymasz. Jak mu AŻ tak nie ufasz to z nim zerwiesz i będziesz miała spokój on zresztą też. Nie wiesz gdzie był nie wiesz z kim był ani nawet CZY był. To nie jest kwestia czy skłamał czy ni tylko że TY mu nie ufasz. A penie zresztą cię okłamała bo jesteś zyczajnie głupia

Gość gość
Nie pozwolę sobie na oskarzenia od anonima, że jestem głupia.

Gość gość
Ta sprawa na kilometr smierdzi a ona ma mu ufać? Gdyby bezgranicznie ufala to dopiero byłaby naiwna. Sam głupi jesteś, to mógł napisać tylko facet...

Gość gość
Oczywiscie, ze tak uważam :) nie jestes żadnym bluszczem i toksykiem. On kłamie i co bardzo czesto i charakterystyczne dla facetow - bedzie ciągnął dwie znajomosci naraz, bo "facet w przeciwieństwie do kobiety, nie potrafi tak szybko zerwać i skrzywdzić jednej z nich" - to jest jakże szlachetne tłumaczenie faceta na chęć bzykania dwóch lasek :D haha żenada. Wiem co mowie - to śmierdzi na kilometr.