Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba mnie oklamal. Jak to rozegrać?

Polecane posty

Gość gość
Skoro się zdenerwował na pytanie, czy nie wychodził sam, to na 99% wyszedł.

Gość gość
Tak wiem..na samo zdjęcie się nie zdenerwowal tylko zaczął pokazywać swoją kurtkę że ma w innym kolorze

Gość gość
Bardzo ciekawe, ze ona ma juz profil prywatny, a on znowu wyprzedza fakty;)

Gość gość
Właśnie profil prywatny też jest dziwny. Włączyła go po weekendzie, gdy on caly wieczór do 20.30 w niedziele był niby u rodziców.

Gość Krucyfiks
Ile wy macie lat ?

Gość gość
To było oczywiste, ze zaprzeczy. Jedyne co ci moge doradzić, to powiedzieć mu spokojnie, ze głupia nie jestes i połączyć fakty potrafisz:) ale nie wdawać sie w polemikę, tylko powiedzieć co masz do powiedzenia i sie pożegnać.

Gość gość
Ale żenada ten facet:D Autorko, sprawa jest przesadzona, to oczywiste, jesli jednak chcesz mu utrzeć nosa, to moze wiesz, gdzie ona mieszka? Mogłabyś sie ewentualnie spróbować ich posledzic i przyłapać na gorącym? Druga opcja - zadzwon do pracy i poproś go do telefonu - zadzwon i zdenerwowanym głosem powiedz, ze jestes w szpitalu, musiałaś jechać na sor, przełożonemu powiedz, ze nie odbiera komórki - jesli dobrze zagrasz to nikt nie bedzie do krył ewentualnie, tylko powie czy jest obecny w pracy czy nie, bo go zaskoczysz.

Gość gość
8:19 mamy po 26 lat

Gość gość
On do pracy normalnie chodzi. Dodatkowo dorabia u rodziny i to w tej dodatkowej pracy może mu coś wypaść w weekend :) już nieważne, że się ze mną umówił na caly weekend,on kilka dni wcześniej wie, że może coś wypaść. Nie wiem gdzie ona mieszka bo widziałam ja kilka razy przelotnie gdy była w związku z ich kolegą kilka lat temu.