Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja żona siedziała w więzieniu.

Polecane posty

Gość gość

Od roku jestem żonaty. Jednak po ślubie dowiedziałem się o strasznej przeszłości mojej żony. Siedziała w więzieniu za współudział w handlu narkotykami. To wyszło przypadkowo, nie przyznała mi się. Powiedziała że była wtedy bardzo, młoda i biedna i że ją wrobiono a potem ciężko się było z tego wycofać. Pomyślałem że z dwojga złego lepsze to niż gdyby była prostytutką bo tego nigdy bym nie wybaczył i od razu się rozwiódł. Obecnie żona jest w ciąży. Gdy powiedziałem o tym bratu on stwierdził że najlepiej od razu się rozwieść a po porodzie pozbawić ją praw rodzicielskich. Ale ja nie mam odwagi tak zrobić. Z drugiej strony może brat ma rację. Czy taka osoba może być dobrą matką skoro unieszczęśliwiała tak wielu niewinnych ludzi? A jak dziecko podrośnie może będzie chciała je wciągnąć w taki proceder jak np. zbiedniejemy i nie będzie za co żyć. Albo jak zaczną nas nachodzić osoby którym kiedyś sprzedawała to g****o i będą się mścić. Nie wiem co robić.

Gość gość
Słabe prowo

Gość gość
a twoja zona nie ma zamiaru pracowac? sam zarabisz na dom?

Gość gość
Prowo Prowo Prowo Prowo Prowo

Gość gość
Ten gość co pisze prowo jest na każdej kafeterii. To chyba jakieś bezmózgowie które nic innego nie potrafi napisać i tylko umie napisać to jedno jedyne słowo. Współczuję braku inteligencji.

Gość gość
Mi by od razu przeszła ta miłość. Nie mam zaufania do kryminalistów. Kto raz złamał prawo już zawsze będzie je łamać.