Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cefeida

Min 30 kilo do zrzutu szukam koleżanek na GG

Polecane posty

Gość gość
Ile masz lat i jaki wzrost? Ja wazę 95 przy 164

Gość gość0011
48/176/108 ale nie mam GG

Gość gość
Nie pocieszaj sie. 30kg to nie nadwaga ale otylosc

Gość gość
Ale moge dac rade. Przez 2 miesiace schudlem 30kg :D jezdzilem po prostu codziennie na rowerze po okolo 4 godziny i waga leciala po pol kilo dziennie. Oczywiscie tez jadlem 2x mniej. Wazylem 125 a teraz od kilku miesiecy 92. Jem troche mniej niz przed zaczeciem odchudzania i waga sie utrzymuje hehe :D

Gość gość
Zapomnialem dodac, ,ze Wzrost 195 wiec bmi idealne. Mialem tez duze nadcisnienie a teraz w normie hehe :D

Gość gość
Napisalem to o otylosci dla twojego dobra. Nie spinaj grubej d**y. :D tez kiedys bylem grubasem ale jak sie nad soba popracuje to kazdemu uda sie schudnac :)

Gość gość0011
Niestety już miałam gg i mi się strasznie mulił komp. Ja zaczęłam od 14 lutego mż + ćwiczenia i nordic walking . Na razie efekty minus 1,5 kg

Gość gość0011
Ja zaczęłam od lekkich ćwiczeń na fitnessie a teraz wprowadzam coraz cięższy trening ale bez przesady, chodze też dosyć regularnie z kijami. Dietę staram mieć zbilansowaną do 1500 kal i nie chce chudnąć szybko i na głodówkach bo już przerabiałam te męczarnie nie raz.

Cześć, chce wam coś opowiedzieć, probowałam wielu rzeczy by schudnąć, diet, ćwiczeń, głodówek... NIC MI NIE POMAGAŁO lecz pewnego dnia trafiłam na ta pewną diete i dziwnym trafem zaczęła działać i już przez pół roku udało mi się schudnąć prawie 15 kg (przy tym troche ćwicze) tutaj jest ta dieta: http://dieta-luks.pl/44865

Gość tycjanka00
Ja miałam 25 kilo do zrzucenia. Jak na razie poszło 15kg. Na początku chodziłam na siłkę i ćwiczenia z trenerem, dokładnie dobrane. Dodatkowo mniej jedzenia, ale częściej i iqgreen żeby uregulować przemianę materii. Pół roku za mną, mam nadzieję, że jeszcze pół i schudnę do tych wymarzonych 60 kg.

Tak na prawde wiele rzeczy na odchudzanie nie działa... Ja osobiście próbowałem różnych diet, tabletek, ćwiczeń itp Koniec końców znalazłam diete na tej stronie: http://dieta-luks.pl/44865 I udało mi się schudnąć i jestem zadowolona wreszcie :D