Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są kobiety które z powodu silnego podniecenia doznały orgazmu samoistnego?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli są takie kobiety to proszę opisać w jakich sytuacjach miałyście samoistny orgazm? Jeśli miało to zdarzenie w miejscu publicznym jak zareagowalyscie?

Gość gość
Są,są

Gość gość
Proszę o napisanie czegoś więcej. W jakich okolicznościach czy to było w miesiącu publicznym i jaka była wasza reakcja.

Gość gość
Co tu pisać kiedyś same Ci to opowiedzą.Kobiety miewają takie przygody i czasami się tym dzielą.

Gość gość
Słyszałem że można dostać orgazmu podczas skoku na bungee,to prawda?

Gość gość
Moja, jeszcze wtedy nie żoneczka, gdy pierwszy raz rozchyliłem jej nogi i wpatrywałam się między nie, po kilku chwilach miała pierwszy orgazm. Bez żadnego dotknięcia! Z samego podniecenia.

Gość gość
Mam 34 lata i wadę anatomiczna łechtaczki. Polega ona na tym że tuż przed okresem jest o wiele większą co powoduje że wystaje i dotyka bezpośrednio mojej bielizny. W trakcie chodzenia czy wykonywania innych czynności ociera się o moją bieliznę i dochodzi do orgazmu którego praktycznie danej chwili nie oczekuje. Jestem nauczycielką i w tych dniach mam dwie czasem trzy pary majtek w torebce ponieważ często już od rana czuję dyskonfort a po niespodziewanym orgazmie jestem bardzo mokra. To się nazywa zespół PGAD. I to oto chodziło pytającemu.

Gość gość
Nauczycielka jeszcze raz ją. Chętnie poznałabym kobiety z podobnymi problemami w celu wymiany doświadczeń spostrzeżeń oraz dobrych rad by sytuacje dla mnie niekomfortowe zminimalizować. Dziękuję osobie która poruszyła ten temat bo przekonałam się że są ludzie którzy znają ten problem.

Gość niesforny dyzio 23cm
Nie jestem kobietą, ale czasem biorę w tyłek, więc się wypowiem. Dyzio ma częste orgazmy samoistne. Wystarczy, że stanie nagi przed lustrem i zacznie podziwiać swojego Króla Wojownika.

Gość gość
Ja nigdy nie miałam ale mój chłopak podczas seksu w trójkącie z naszym kolegą miał wytrysk samoistny. Usiadł i ja leżałam między jego nogami czując jego członka na plecach. Gdy kolega dopdowadzał mnie do silnego orgazmu poczułam pulsowanie członka na plecach i wtrysk chłopaka. Co prawda cały czas piescił moje piersi może również tym się podniecił.