Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są kobiety które z powodu silnego podniecenia doznały orgazmu samoistnego?

Polecane posty

Gość gość

Czy zdarzyło się wam kobiety doznać niekontrolowanego orgazmu który nieoczekiwanie bez penetracji czy masturbacji wystąpił.

Gość gość
a bo to raz...

Gość gość
Jak masz na imię i napisz w jakiej sytuacji doświadczyła takiego orgazmu.

Gość gość
Miałam tak, imię moje nie potrzebne, a było w sytuacji silnego podniecenia, szczególnie wtedy gdy długo tego z nikim nie robiłam

Gość gość
W takich sytuacjach aż ci/pka pulsuje :D

Gość gość
Minęło już około 2-lata jak nie mam seksu a kiedy jestem mocno napalona to wystarczy że zacisnę mocno uda ,bez żadnego dotykania , mam mocno rozbudzoną fantazję i wyobraźnię i to raczej z tąd to wszystko.

Gość g1
tak dlugo sie nie kochałas a tak sie da??? Nie chcesz poznać faceta czy o co chodzi w tym wszystkim Ja cetnie bym ci pomógł gdybys chciała tylko

Gość gość
Co do szukania faceta to - nie ufam im - musiałby być po wazektomii bo nie chcę ryzykować/ truć się hormonami/ z gumką nawet nie chcę - musiałby być przebadany, nie chcę potem mieć raka szyjki macicy - hm ale i tak nie chcę ryzykować infekcją... więc wystarczy mi wyobraźnia, a co najlepsze czasem o niczym nie myślę a się zdarza, widocznie akurat jakieś hormony we mnie buzują i chcica sama się włącza

Gość gość
Mam 34 lata i wadę anatomiczną łechtaczki. Tuż przed okresem staje się większą i wystającą co powoduje że ociera się o moją bieliznę w trakcie chodzenia. Wystarczy kilkanaście kroków aby przeszywały mnie fale orgazmu. Jest to dla mnie niekomfortowe sytuacją. I pytającemu chodziło o zespół PGAD fajnie że ktoś poruszył ten temat. Bardzo chciałabym poznać kobiety z podobnymi przypadłościami w celu wymiany doświadczeń może jakiś porad jak przetrwać te dni.

Gość gość
Mi się zdarzyło dwa razy w nocy. Nawet nie pamiętam czy mi się coś śniło czy dotykałam się przez sen. Obudziłam się tuż przed momentem orgazmu tego uniesienia nie mogłam w żaden sposób powstrzymać. Mam 26 lat jestem pielęgniarką i od trzech lat bez partnera.

Gość gość
Czasem mam tak że w trakcie kąpieli gdy skieruje prysznic po kilku minutach dochodzę.

Gość gość
Tak w nocy miałam sen erotyczny, przebudziłam sie i miałam orgazm ej to było fajne :)

Gość gość
Ja mam czasem gdy przed okresem mam przekrwione wargi. Zdarzyła mi się taka sytuacja gdy w pracy poszłam na zaplecze zaczęłam przestawiać pudełka poczułam się dziwnie bo zaczęłam odczuwać że jestem wilgotna usiadłam i zaczęłam ściskać uda i po kilku minutach już gorące fale rozlewały się w podbrzuszu a z cipki ciekło mi po udach.