Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co z czystym sumieniem polecacie z biedronki?czy tam serio jest sam szajs ?

Polecane posty

Gość gość
Kiedyś myślałem że ludzie mówią że biedronka to syf bo to taki zwyczaj narzekać na ten market, ale jak kupiłem tam owoce to masakra tego zjeść sie nie da, banany to chyba szły do tego sklepu ze 4 miesiące to samo inne owoce, jakość fatalna, miejscówka z zapachami to chyba te dozodoranty były robione na wyjście do sklepu innego maskara o innych produktach nie wspominam bo aż ciary przechodzą.

Gość gość
Skąd ten mit że Biedronka nie płaci podatków w Polsce? Raczej wprost przeciwnie, to jeden z największych płatników podatków u nas w kraju, nie mówiąc o tym na jaką skalę zatrudnia, plus współpracuje z innymi firmami. Dla mnie to najbliższy market, akurat w tej "mojej" kupuję chętnie owoce i warzywa, bo są tanie i zawsze dobre, ale już w innych sklepach z jakością różnie. Większość podstawowych produktów typu masło, płatki owsiane, kefir, jogurt naturalny, przecier pomidorowy, część serów, mąkę, środki czystości (worki na śmieci są super) mam właśnie z Biedronki. Mąż nieraz kupuje sobie do pracy ich zupy w kubeczkach żeby coś szybkiego na ciepło zjeść, żadnego syfu w składzie. Pierogi z kapustą mają bardzo dobre :)

Gość gość
Wino kadarka czerwone polslodkie polecam .

Gość gość
Ja tam kupuje wode, soki. Jajka tez sa normalne, jak wszedzie. Mrozonki tez biore. Unikam warzyw. Produkty bez laktozy kupuje. Platki kosmetyczne. Jogurty, papier toaletowy.