Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hania290511

Potrzebuję POMOCY

Polecane posty

Witam, mam 44 lata, inteligenta, wykształcona. Potrzebuję dyskretnej pomocy w wybrnięciu z tarapatów finansowych. Nie potrzebuję darczyńców, nie o to mi chodzi, ale kogoś dla kogo pomoc lub obiektywne spojrzenie na moją sytuację pomoże dostrzec jakieś sensowne wyjście. Czasem mam dość bo boje się co może się zdarzyć. Zaczynam mieć czarne myśli, ale mam małą córeczkę (6 lat) i bardzo ją kocham, więc to jeszcze mnie trzyma. Mam pracę, ale wyjazd za granicę po większe zarobki jest niemożliwy ze względu na dziecko. Proszę o pomoc.

Gość gość
Jak masz pracę, to pracuj, zarabiaj i staraj się oszczędzać pieniądze. Co innego mogę ci doradzić ? Nie będę puszczał tekstów typu: "zmień pracę na lepszą", bo w Polsce nie jest to takie proste. A skoro nie możesz wyjechać zagranicę - chociaż to też nie gwarantuje sukcesu - to co mogę ci doradzić ?

Oszczędzanie jak najbardziej, ja nie ma jeszcze żadnych komorników na szczęście, ale już nie jestem w stanie trochę kredytu na dłuższy okres czasu rozłożyć, bo nie mam już zdolności finansowej.

Jestem też w stanie podjąć dodatkową pracę księgową, np wyprowadzanie zaległości w dokumentacji, ale tylko ewentualnie wieczorami w domu bym miała czas

Moge podjąć współpracę z jakąś firmą księgową on-line Mam certyfikaty, doświadczenie w podatkach. Potrzebuję zleceń które mogłabym wykonywać w domu.

Bardzo proszę o kontakt, jeżeli ktoś nawet wyszedł z takiej spirali długów i podzielił się jakimś rozwiązaniem i optymistycznym zakończeniem. Chętnie nawiążę współpracę zarobkową. Jestem ekonomistką z 25 letnim doświadczeniem w podatkach. Rozliczanie spółek, VAT, itp.