Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy teściowa żąda on nas pieniędzy bo nie przypilnowała wnuka i TV jej zbił

Polecane posty

Gość gość

Nasz synek ma teraz taki wiek że czasami wpada w bunt ale staramy zawsze rozmawiać i tłumaczyć mu, ale no mimo wszystko ma chartker z tym że jest bardzo kochany. W sobotę awieźliśmy go do teściowej ona nie jest zawsze tego fanka - niezła babcia nie- wychodzimy A ONA ZA NAMI że jednak prosi ze nie chce sama sie nim zajmowac (tesc byl na badaniach) i nagle cos tam jakis halas, wracamy sie i pudlo lezy na ziemi. Tesciowa od razu do nas ze mamy im odkupic bo to NASZA wina. A ja sie pytam gdzie dstane taki tv z kineskopem, wiecie stary ze 10 lat ma, no nienormalna sytuacja jak dla mnie. I wczoraj dzwonila, i dzisiaj tez - nie odebralam.Co powiedziecie co wg was z tym zrobic? Maz zrobi jak mu powiem, patrzylam na olx sa takie po 100 zł ale z drugiej strony sa zasady - jezeli zostawilismy pod jej opieka to ona powinna go pilnowac! A gdyby głowe sobie odciął? Nie rozumiem, mowilam mojej mamie - btw uwielbia swojego wnuka - i naprowadzila mnie na trop ze ona moze SPECJALNIE ten TV tak posawila aby maly go rozwalił. Co uważcie?

Gość gość
Kobieto, nie potrafilas wychowac syna, to teraz plac za tv :/ Co to w ogole jest? Ona was prosi, mowi ze nie chce z nim zostawac sama, a wy na sile jej podrzucacie dzieciaka. Co z was za ludzie?

Gość gość
znow prowo

Gość gość
Odkup taki sam złom, jak miała

Gość gość
prowo jak nic. A jeśli nie to jesteś piźnięta, bachorem rozwydrzonym swoim się zajmij i wynajmij opiekunkę do której będziesz miała pretensje a nie ludziom na siłę będziesz go wciskać. Odkup je ten TV!!!

Gość gość
Kurfa coraz głupsze prowa i coraz większe mendy je zakładają, s********j suko, powinnaś kupić teściówce tv za 4500, a ona powinna od ciebie brać za GODZINĘ opieki nad wnukiem 60 zł netto!

Gość gość
Ciekawe jak mały smród zrzucił taki Stary ciężki telewizor. Prowo prowo

Gość gość
No własnie to mnie zastanawia. Ma 12 lat i raczej specjalnie bym nie zrzucił, pytałam się go ale poiedział że mi nie powie.

Gość gość
No taki 12 latek, to potrzebuj***abci i dziadka do pomocy, bo wyrywa się przy zakładaniu pieluch.

Gość gość
Biedny maly syncio, no tak, bunt 12 latka, mial prawo nie tylko zrzucic ten tv, slodziaczek kochany ale tez babke zdzielic przez leb, za to, ze ten telewizor mu mogl zrobic krzywde!

Gość gość
Prowo, już był temat żądania zapłaty za firanki.

Gość gość
Jeśli był pod jej opieką to ona jest odpowiedzialna za niego ale skoro nie chciała z nim zostać a ty go wcisnęłaś jej to już inna sytuacja i powinnaś oddać kasę.

Gość gość
Jakie marne prowo. Nie ma tak głupich ludzi jak ty i twój mąż.

Gość gość
Dzieciak nie byl pod jej opieka. Ty próbowałaś go jej wepchać , a ona się broniła . Co to znaczy takie zachowanie. Widocznie babcia wiedziała co to za psychol. Na jej miejscu nie prosiłabym o kupno telewizora ale więcej nie wpuscilabym was do domu

Gość gość
Boże, nawet jeśli to prowokacja to autorce tych wypocin radzę by poszła na jakieś korepetycje z polskiego. Tego się czytać nie da, ani ładu ani składu.

Gość gość
to pewnie prowo ale odpowiem: w świetle prawa rodzice odkupują rzeczy zniszczone przez dzieci niezależnie czy dzieci zrobiły to celowo czy niechcący, czy bliskim czy osobie obcej; i niezależnie od tego pod czyją opieką wtedy były i niezależnie od tego czy to co zniszczyły stało na środku czy było schowane i zabezpieczone.