Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maż żąda abym pozwoliła teściowam na widzenie się z wnuczką ja nie chce

Polecane posty

Gość gość
tak jak wiekszość moich koleżanek- rówieśniczek , opiekuję sie wnukami racjonalnie, jesli juz. xx w twoim mniemaniu i mniemaniu twoich koleżanek postępujecie racjonalnie, a synowa może myśleć odwrotnie i ma do tego prawo

Gość gość
żeby jeść masło bez laktozy ddo inne niezdrowe (miało być : BO inne niezdrowe)

Gość gość
raz mój mąz zostawił naszą córke u jego matki. Julcia miała troszkę ponad roczek. Kretynka nazbierała grzybów z lasu, nagotowała zupy i ją tym nakarmiła( córke musielismy zostawić dosłownie na godzinę- sprawa w sądzie- my jako świadkowie) Mała zarzygała całe łóżko-omal w szpitalu nie wylądowaliśmy. Od tej pory już nigdy tam nie została. A już minęło 8 lat. :) A niechby mąż zaczął nalegać na wizyty z dzieckiem u niej... :D

Popieram mojego przedmówcę. Nic dodać, nic ująć...

Gość gość
Wiek nie jest żadnym usprawiedliwieniem, przeciewnie, starszy czlowiek powinien być bardziej doswiadczony, wyedukowany - bo mial na to wiecej życia. xx wiedza sprzed iluś lat jest już dzisiaj nieaktualna w temacie opieki nad dzieckiem, dzisiaj jest powszechny dostęp do rzetelnych informacji i nie sądze, zeby młoda dziewczyna nie potrafiła sobie znaleźc i przeczytać publikacji medycznych na interesujący ją temat, tylko musiała liczyć na wiedze matki czy teściowej sprzed 30-40 lat :) to raczej te starsze panie boli, że jajo jednak mądrzejsze od kury i nie potrafią znieść, ze córka/synowa może chcieć robić po swojemu a nie jak one dyktują

Gość stara babaaa
Z tym płynem danym dziecku do zabawy to prawda? Jeżeli prawda to wszystkim w otoczeniu tego dziecka po prostu odbija. NIGDY,PRZENIGDY nie daje się dzieciom do zabawy jakichkolwiek butelek z jakąkolwiek cieczą,szczególnie chemiczną(płyn do mycia to też chemia).

Gość gość
Może wasze teściowej sa chore psychicznie a wy niedorozwinięte umysłowo, bo tego nie widzicie, wspólna wizyta u psychiatry wiele by wyjaśniła.

Gość gość
Jak ja czegoś nie chce, to max ma g****o do gadania i nie zawracam d**y obcym ludxiom

Gość gość
Autorko,nie masz poważania w rodzinie, nikt cię nie słucha, jak będziesz teściowa to sobie odbijesz

Gość gość
gość wczoraj 100% racji a czytając to wszystko to ile tu koloryzacji by udziwnić temacik i dać czadu do jechania po teściowych.To typowe zachowanie tych które nigdy nie powinny mieć rodziny i dzieci.Zgadza się jedna druga strona o ile w tym żdzbło prawdy, do psychiatrysię nadają.

Gość gość
08:38 von stąd trollico pierogi lepić, nawet nie próbuj robić tu szamba jak w temacie tej bratowej

Gość gość
gość dziś Ty może coś z tobą nie tak,coś z główką,od lepienia to jesteś ty,ja nie muszę tego robić bo nie jadam takich potraw,więc ode mnie z daleka

Gość gość
haah 10:00 myślisz ze nie wiemy że to ty, w temacie o bratowej sie chwalisz, ze ulepiłaś 80 pierogów i wypad stąd bo robisz oborę gdziekolwiek sie pojawiasz trollico płatna

Gość gość
szkoda mi cię,nawet nie będę się produkować bo i tak cie nie przkonam,myśl ,mów i pisz co chcesz,pulpit wszystko przyjmie.widać że to ty tu bywasz całymi dniami bo ja nie mam pojęcia o twoich pierogach ha ha ha.Miłego dnia