Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj maz nie jest Polakkiem, mieszkamy w jego kraju i sie non stop klocimuy

Polecane posty

Gość gość
laska pisze "Nie wiem sama...może powinnam wrocic, wiem ze moj byly maz rozpaczal za mna strasznie za synkiem chyba tez troche teksnie..." Czujecie ? Ja bym chyba oszalała z rozpaczy za moim dzieckiem a ta "za synkiem chyba też troche tesknie.." :O "chyba", "troche" Ja pieprze. Jesteś zwykłą patologią bez żadnej odpowiedzialności, zasad, elementarnych ludzkich uczuć. Liczy się tylko aby fagas adorował i to jest dla ciebie narkotyk ponad wszystko. Jak bezdomna kocica w wiecznej rui. Kocica chociaż sie zajmuje kociętami dopóki nie dorosną zanim pójdzie kopulować z nowym samcem.

Gość gość
To musi być prowo. Tanie prowo. Ktoś siedzi wymyśla i ma ubaw. Jakiś ludzki śmieć.

Gość gość
autorka nie może sie zdecydować na wersję Najpierw pisze że motyw z hotelem to podszyw, a potem ciągnie wersje z hotelem. Acha no i co ileś postów dopisuje nowe smaczki. Cecha charakterystyczna popaprańców którzy próbują prowa podtrzymywać na ileś stron.

Gość gość
ona juz nie moze wrocic,wyobrazacie sobie rodzine z jednym bialym dzieckiem drugim kolorowym....zmarnowala zycie wielu osobom ,najlepiej nie kontaktuj sie juz z bylym mezem i "tamtym" dzieckiem,on sobie jeszcze zycie ulozy a ciebie juz zaden bialy facet nie tknie z powodu kolorowego dzieciaka,twoj nowy fagas niegdy cie nie pokocha bo polki sa dla innej narodowosci nudne,,oni lubia sie bawic,halas,glosna muzuka ........wow,jakim debilem trzeba byc zeby zostawic 3 mies dziecko,poza tym to jak szybko po porodzie doszlas do siebie ze juz wakacje,"nowa milosc" i pisanie milosnych maili jak noworodek w domu w lozeczku......to nie moze byc prawdziwa historia

Gość gość
Na forum są prowa ale jak się ogląda programy typu Uwaga czy choćby Wiadomości to widać że w prawdziwym życiu niestety tacy ludzie istnieją i co gorsza jest ich dużo. Najstraszniejsze jest to że ta swoboda nieodpowiedzialności i lekkości bytu jest wręcz przerażająca i może być nawet zagrożeniem najbardziej właśnie dla potencjalnego potomstwa.

Gość gość
18.23 Jakie trzymiesieczne ? Podszywow nie odrozniasz ?

Gość gość
Dlatego ja bym nigdy sie nie zwiazala z zadnym ksieciem orientu bo dla nich kobieta jest mniej warta od kozy .

Gość gość
Umiem rozroznic adorowanie od milosci. Nie jeden ksiaze orientu za mna latal a potem go widze z zonka i dziecmi w sklepie.Wiekszosc jednak szuka latwego Azylu.Znam kilka Polek co sie tak nabraly na " milosc ". Autorka tez pomylila chuc z miloscia ale dobrze ze to opisala ku przestrodze innym milosniczkom ksiazat orientu.

Gość gość
Ale p********ie z ta inna kultura- mieszkam w jednym z najbogatszych europejskich panstw i takie zachowanie facetow jest niestety POWSZECHNE. zawsze jakas sasiadka, kolezanka, ciagle slysze czy widze takie rzeczy ns ulicy.

Gość gość
ten temat już był, kiedyś z rok temu był na kafeterii dokładnie taki sam temat

Gość gość
a autorka później napisała że jej mąż był niemcem a nie arabem