Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollamolla

dobre prywatne przedszkole

Polecane posty

Gość ollamolla

Witam :) szukam prywatnego przedszkola dla dwojki moich dzieci. bylismy z rodzina zagranica przez ponad rok i tam dzieci były pod moją opieką. Teraz po powrocie chciałabym by miały okazję pobyć wśród innych dzieci, nauczyć się czgoś nowego. Orientujecie się na co warto zwracać uwagę przy wyborze odpowiedniego przedszkola ? Szukam w Gdańsku :)

Gość aalicka
Moje dzieci chodzą do państwowego przedszkola ( jedynego zresztą w naszym mieście ). Podejrzewam, że te prywatne mają lepszą ofertę ale nie każdy może sobie na takie wydatki pozwolić niestety.

Gość aabuenaa
To oczywiste, że nie każdego stać na ponoszenie większych opłat miesięcznie choć uważam, że te koszta i tak są zbliżone jeśli chce się zapisać dziecko na jakieś zajęcia dodatkowe a w tych prywatych placówka z reguły większość takich zajęć jest już w ramach czesnego. Mój Krzyś chodzi do gdańskiej Te Vizji i bardzo sobie chwalimy to miejsce :)

Gość ollamolla
Dzięki za opinie :) W zasadzie bierzemy pod uwagę tylko placówki prywatne, podejrzewam, że na państsowe nie mielibyśmy szans. Możesz napisać coś więcej o tej te vizji ?

Gość gość
Mój syn chodzi do przedszkola językowego i jestem bardzo zadowolona i z opieki i z tego, że dziecko od najmłodszych lat ma kontakt z językiem obcym. http://www.kropeczki.pl/

Gość aabuenaa
Naprawdę śmiało polecam to przedszkole. To co nas skłoniło to przede wszystkim rewelacyjne podejście do dzieci i duża ilość różnego rodzaju zajęć dodatkowych ( w tym angielski i francuski ). Poza tym są dłuższe godziny otwarcia, grupy są mniejsze, opiekunki mają więcej czasu dla konkretnych dzieci, mają więcej uwagi dla nich.

Gość ollamolla
dzięki aabuenaa za szczegółowe informacje. Czytałam na ich stronie, że organizują dni otwarte w placówkach myślicie, że warto się wybrać ?

Gość aabuenaa
no pewnie, że tak :) z tego co wiem to co miesiąc są wyznaczone konkretne dni w miesiącu i wtedy można iść na takie spotkanie, zobaczyć jak wygląda placówka, obejrzeć sale i dowiedzieć się o całej ofercie od A do Z. My też byśliśmy i właśnie po takim spotkaniu zdecydowaliśmy się na Te Vizję.

Gość ollamolla
ok dziękuje ślicznie za informacje w takim razie w kwetniu na pewno się wybierzemy. Dam znać po :)

Gość aabuenaa
i jak tam ollamolla, udało się wybrać w kwietniu ?

Gość ollamolla
tak tak byliśmy, byłam potem zabiegana i zapomnialam napisać co i jak - dzięki za pamięć :) generalnie jesteśmy wręcz oczarowani tym miejscem i wygląda na to, że przedszkole mamy już wybrane :)

Gość aabuenaa
no i super :) może kiedyś spotkamy się też w realu przy odprowadzaniu dzieci do przedszkola haha :)

Gość veronkaasas
kurcze a mi się nie udało podjechać w kwietniu a teraz chyba musimy poczekać do czerwca na kolejny dzień otwarty.

Gość aabuenaa
zawsze mozna też zadzwonić i na pewno będzie opcja by spotkac się indywidualnie wczesniej jesli zalezy Wam na czasie :) Dyrekacja zawsze ma bardzo indywidualne podejście w takich sytuacjach :)

Gość gość
Ja mam najlepsze chyba zdanie o prywatnym przedszkolu www.familia.edu.pl. Moje dziecok tam chodzi i wprost je uwielbia...wiadomo jak to dziecko ma swoje lepsze i gorsze dni ale w wiekszości jest zadowolone. W przedszkolu maja mnóstwo zajęć, plastycznych, językowych i tym podobne.

Gość gość
Moje dziecko od razu zapisałam do prywatnego przedszkola i nie zgłaszałam się do państwowego w www.wielkaprzygoda.com w Gdańsku. Moje dziecko jest super zadowolone i mają dużo fajnych zajęć w przedszkolu.

Gość veronkaasas
tak właśnie zrobiłam i Pani dyrektor od razu zaproponowała nam spotkane indywiduane. Byliśmy w ubiegłym tygodniu i wrażenia są jak najbardziej pozytywne :) Poszukiwania przedszkola mogę uznać za zakończone :)

Gość gosiaczek_moc
a czy orientujecie się może czy Te Vizja prowadzi też żłobki ? Muszę od pazdziernika 2018 wrócić do pracy i już rozglądam się za dobrą opieką dla mojej księżniczki.

Gość aabuenaa
tak na Wawrze mają od września uruchomić grupę żłobkową także zerknij sobie na ich stronę, na pewno znajdziesz tam więcej infomacji.

Gość gosiaczek_moc
ok ok dziękuje :) liczyłam na takie wiadomości heh :) Myśle, że żłobek to jednak dużo lepsze rozwiązanie niż niania.