Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Feromony

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie? Stosujecie, sprawdza się? :) I jaki wybrać? Jestem kobietą. Chciałabym taki działający na mężczyzn ale jednocześnie taki, dzięki któremu wzrośnie moja pewność siebie i atrakcyjność nie tylko jako kobiety ale jako człowieka ogólnie. Zastanawiam się nad BTB i NPA. Który wybrać?

Gość gość
jako kobieta wydzielasz naturalne feromony :O potrzebujesz wzmacniacza? po co? kobiecość wystarczy :P

Gość gość
Potrzebuję, bo nie wzbudzam potrzebnego respektu wśród ludzi. I chciałabym być bardziej atrakcyjna dla płci przeciwnej. Ale które wybrać, cena podobna, ale na oba mnie nie stać.

Gość gość
Skończcie z tymi oszukanymi reklamami . Tylko idioci sie na to nabierajae . Szukajcie gdzieś na zadupiu w Białostockim rewirze tam gdzie ciemnota i zabobony .

Gość gość
Twierdzisz że to nie działa?

Gość gość
24 13 jaka ty jesteś gloopia, kto by pomyslal:p stara głupia baba nasluchala się narzeczonego debila i zaczyna dzialac:p bogaty jest, niech tobie kupi:p autorytetem staje się na drodze zachowania właściwego do okoliczności, mądrych decyzji, szacunku do podwładnych, dbania o nich a nie przez feromony.