Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abu abu

pomożecie kochani?

Polecane posty

dostałam pit 11 coś kwoty ze świstków mi się nie zgadzają z pitem11 chcę to sprawdzić tzn. czy kwoty są właściwe i czy pit zawiera wszystko. Gdzie z tym pójść? adwokat, księgowa?

Gość gość
aptekarz

W mojej firmie nieźle sobie pogrywają , oczywiście nie wszyscy. Zrobili mi też tak że zabrali pit 11 bez mojej zgody, źle wypełnili tzn. na moją niekorzyść, i jeszcze zażądali za to 30zł. Ogólnie mają mnie też za ciemną i może i jestem w wielu sprawach. To moja pierwsza praca i nawet nie wiedziałam że pit 11, że coś takiego jest.

Gość gość
abu abu przez jakieś 2 miechy pisałeś jako facet, teraz kobieta, czyli zabawa w genders

Gość abuabu
To jest inna osoba :) zbierznosc nick'ów :)

Gość gość
I jesteście tu ona i on akurat równocześnie taka zbieżność ahaa.

Gość ja_Dyzio
abu abu to był mój 'nick' przeze mnie wymyślony kilka lat temu, jest to do zweryfikowania w archiwach ale został zwyczajnie 'ukradziony' i zablokowany na niebiesko jako własny , czy śpisz spokojnie nie mając żadnych skrupułów , czy nie czujesz się złodziejem ?

Bolka Zduna tez Ci "ukradłem" :classic_cool: Dzieki Dyzio za przypomnienie historii mojego nick'u :D

to on zgapił bo ja pisałam hm najczęściej to z 4 lata tem, teraz to sporadycznie...

Gość ja_Dyzio
właśnie dzięki takim 'akcjom' modek lub osób zwyczajnie złośliwych z tego forum uciekło bardzo dużo fajnych i świetnych ludzi a teraz nie ma z kim pogawędzić , podszywy to fajna sprawa i można się pośmiać ale złośliwe 'zabieranie' NICK-u to jest zwyczajne chamstwo !

po 1 abu abu to po jakiemuś siwa a abuabu nic nie znaczy :-P to zgapienie właśnie mojego nicka

Jak to Twojego? Dyzio był pierwszy :P Dyzio nie uciekli, a zeszli z tego świata... ze wzgledu na wiek :D

Gość ja_Dyzio
słowa 'abu abu' pochodzą z filmu p.t. 'CK DEZERTERZY' i wiem doskonale jak to było na filmie, rozumiem, że się NICK spodobał i normalnie uznałaś za swój !

nie... mam to z zagranicy, nie będę się kłucić, a abu abu bo jestem blondynką

Gość gość
Blondyna nie kłUć się, bo jużz się podwójnie popisałaś :-O

Gość gość
Na twoim miejscu poszłabym do Pip

Gość gość
ja_Dyzio dziś abu abu to był mój 'nick' przeze mnie wymyślony kilka lat temu, jest to do zweryfikowania w archiwach ale został zwyczajnie 'ukradziony' i zablokowany na niebiesko jako własny , czy śpisz spokojnie nie mając żadnych skrupułów , czy nie czujesz się złodziejem ? x To faktycznie niefajne ukraść komuś jego nick, tym bardziej, że możliwości wymyślenie własnego są miliony.

Dyzio masz tak duzo nick'ów, ze ten jeden powinien Ci leżeć albo wisieć, bo wiek juz nie ten :D

Gość ja_Dyzio
chodzi o to, żeby nie kraść , każdy/każde z nas ma własne pomysły, coś tam tworzymy i wymyślamy i wrednie się czujemy, gdy nasz pomysł albo twórczość jest zwyczajnie 'skradziona' , ktoś tam powie z tłumu z ogromną satysfakcją, że nigdy w życiu nie kupiłem żadnego oprogramowania typu Windows i Office i tylko korzystam z oprogramowania pirackiego na swoim laptopie albo na kilku laptopach a takie teksty skomentuje wielu z Nas, że 'pirat' jest zwyczajnym złodziejem , ukradł 'myśl' i technologię ludzi, którzy setki godzin spędzili aby stworzyć PROGRAM, podobnie jest z muzyką lub filmami , nawet na forum się co chwilę pojawiają tytuły filmów, które jeszcze w kinach się nie pojawiły a już są zapisy filmowe do kupienia , o czym to świadczy, czy Kafe popiera takie tematy, jak kupno filmów , które nie były w kinach ? generalnie jestem przeciw złodziejstwu, przeciw kradzieży nawet głupiego NICK-a i mój wiek nie ma Nic wspólnego z obecną sytuacją, - na półkach mam i posiadam 100 procent zapisów oryginalnych oprogramowania oraz zapisy na DVD kupione legalnie , ponieważ bardzo szanuję ludzi, którzy stworzyli dzieło dla ludzi !

Gość gość
Ja_dyzio dlatego piszę poważnie zarejestruj sobie teraz swój nick