Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EmpatycznyHedonista

Zdradzilem moją dziewczynę z 5 innymi kobietami, czy to normalne?

Polecane posty

Gość EmpatycznyHedonista

Myślę, że chciałbym z nią spędzić resztę życia, mieszkamy razem, ślub, rodzina itp w planach. Te zdrady nic nie znaczą, nie mają na nić wpływu, po prostu czasem robię skok w bok. Czasem mam wyrzuty sumienia, ale coraz mniej. Coraz częściej myślę, że tak już będzie zawsze i oby nigdy się nie dowiedziała...

Gość gość
zal

Gość gość
Bo homo sapiens to takie zawieszenie pomiędzy wzorem człowieczeństwa a zwierzakiem. Im bardziej jesteśmy rozwinięci mentalnie tym lepiej radzimy sobie z panowaniem nad tak zwanymi instynktami. Cześć jest w genach, w tym jak Twoi przodkowie traktowali rozwój osobisty, część jest w Tobie, wystarczająca część jeśli na prawdę zależy Ci na nie zranieniu bliskiej osoby, sugeruję walczyć o człowieczeństwo i zainteresować się etyką. Co do Twojego pytania wydaje mi się, że to jest normalne, niestety...

Gość gość
A z iloma twoja zona juz spała? Moze z 10? To sprawdz, bos kiepski w te klocki. Jakbyś był dobry to każda kolejna by nie odpuszczała ;)!!!

Gość gość
Ale z 5 na raz, czy tak ogólnie? Jak na raz to dziwne ale w sumie szacun, a jak tak ogólnie to znaczy że dorosles. Z chłopca zmieniłeś się w mężczyznę. Tak już będzie to końca życia.

Nie, to nie jest normalne, ale to w sumie mało istotne, bo dużo ważniejsze, że nie jest to też moralne.