Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vr12

Dylemat z wyborem auta

Polecane posty

Gość Vr12

hej , goni mnie troszkę czas bo moje autko powoli przestaje mnie sluchac dlatego rozgladam sie za nowym. Bardzo prosze o pomoc w wyborze nowego samochodu. Mam na oku obecnie takiego peugeota. Co myślicie o tej marce?

Gość gość
Taki peugeot, co to za marka? :D

Gość gość
Na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad czymś japońskim, może Toyota? Oczywiście używana, aby ograniczyć budżet - nie oznacza to jednak , że nie zakupisz atrakcyjnego pojazdu za niską cenę! Za sprawą http://uzywanetoyoty.pl/ zakupiłem super używaną toyotę yaris dla syna, na pierwszy samochód. Jest niezwykle zadowolony!

Gość gość
takiego czyli którego? :D ja mam 3008 . Fajny , silnik PureTech, spręzyste zawieszenie, do tego sporo systemów wspomagania kierowcę. Nie bez powodu dostał tytuł samochodu roku 2017

Peugeot to dobry wybór, jeżdżę od lat i nie psuje się tak szybko jak inne. Śmiało dzwoń do AT Garage, tam Ci więcej o tych autkach opowiedzą

Gość Filip M
Wiesz co ja zdecydowałem się na SUV-a Honda CR-V albo sportową wersją Civica, czyli Type R. Świetne auta, które pod względem wyposażenia, nowych technik i świetnej jakości prowadzenia są bezkonkurencyjne. Z resztą polecam przejechać się nimi np. w salonie HondaPlaza oraz zajrzeć na ich kanał Youtube, gdzie znajdziesz wiele materiałów o tych modelach i nie tylko. Mam nadzieję, że dobrze wybierzesz :)

Gość Radki

Jeśli masz problem z wyborem autka to moze warto poczytać na temat kilku modeli i sprawdzić porównania , może łatwiej Ci będzie podjąć decyzję . Ja mam taki swój ulubiony serwis www.wyborkierowcow.pl tam znajdziesz wszystkie informacje na temat autek . Myślę że bardzo ułatwi Ci to sprawę .

Gość Nozi

W Rzeszowie mogę polecić Wam bardzo dobry salon samochodowy Auto Res, ponieważ mają szeroki wybór aut nowych oraz używanych. Zadbali jednocześnie o profesjonalne wsparcie obsługi sprzedażowej i bez problemów można umówić się na jazdę próbną. Moja żona znalazła tutaj dla siebie Fiata 500, a ja kupiłem Hyundaia i30 i jak najbardziej okazał się to dobry wybór. Można ponegocjować warunki i transakcja też poszła sprawnie 🙂

W Łodzi i okolicach Polecam firmę The King autoskup. Szybko, sprawnie i uczciwie. Płacą gotówką. W ciągu godziny dojeżdżają do klienta. www.the-king.pl