Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość8990

Stres w ciąży. Pomocy!

Polecane posty

Gość gość8990

Gdy dowiedziałam się o pierwszej ciąży byłam szczęśliwa, pełna ekscytacja i radość. Moje szczęście nie trwało zbyt długo ponieważ straciłam Aniołka w 7 tygodniu. Po roku starań udało mi się zajść w drugą ciążę niestety tym razem zamiast radości jest nieustanny strach i lek o dziecko. Nie śpię całymi nocami, czuje że mam spięty brzuch, co 5 minut budzę męża i wypłakuje mu się w ramię. Gdy zamykam oczy mam przed nimi tylko czarne scenariusze. Do głowy przychodzi mi tylko jedna myśl.. że to dziecko również stracę i to tylko kwestia czasu. Boję się że przez mój nieustanny stres właśnie tak się stanie i to ja będę winna śmierci mojego dziecka. Ta ciąza to jakiś koszmar. Jestem w 9 tygodniu i bardzo prosze o pomoc..

Gość gość
Po pierwsze poronienia są po to, żeby chore dzieci nie rodziły się? Chcesz urodzić ciężko upośledzone dziecko czy tylko poronic? Wiec nie zmartwiaj się, co ma być to będzie. Jak ciaza zdrowa to się utrzyma.

Gość gość
Nie denerwuj się bo to jeszcze gorzej robi maluszkowi. Musisz być dobrej myśli, chodzić do lekarza i monitorować ciąże. Twój stres nie pomaga, tylko szkodzi.