Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anasztazja33

kuchenka indukcyjna

Polecane posty

Gość anasztazja33

Potrzebuję kupić niezależną płytę indukcyjną z 2 polami grzewczymi. Jaką wybrać moje drogie?

Gość nora73
Ja za radą siostry wybrałam indukcję Philipiaka. Bardzo stylowa i porządna płyta grzewcza.

Gość anasztazja33
A gdzie taką można obejrzeć? Lubię przed zakupem zapoznać się produktem i kupić odpowiednie urządzenie.

Gość gość
Ja polecam poszukać jakich rankingów. Na blogu Technikan.pl można znaleźć takie rankingi ja kupiłam właśnie na podstawie takiego rankingu kuchenkę i sprawdza się naprawdę dobrze ;)

Gość kuliga
Ja upatrzyłam sobie kuchnie indukcyjną philipiaka. Wymiarowo pasuje mi do miejsca. Dodatkowo ma dobrą gwarancje.

Gość Ernesta_
Ile maksymalnie pół grzewczych może mieć indukcja Philipiaka?

Gość gość
REKLAMIARZE-szmaciarze, wasza firemka tak podupadla, ze musi zebrac po forach, zeby znalezc frajerow ??? Kiepsko z wami. Klienci pouciekali, wiec Philipiak szuka frajerow. Widocznie szajs sprzedaje, skoro go nie stac na normalna reklame, wynajmuje szmaciarzy zeby pstrzyli po forach.

Gość Stella1989
Najlepiej jak się ma wybór a jeszcze lepiej jak się wie co chce się kupić. Ja świadomie wybrałam kuchenkę indukcyjną philipiaka z dwoma polami grzewczymi. Jestem singielką i z powodzeniem mi wystarczy no i zwyczajnie mi się podoba.

Gość gość
Filipjak ??? A co to za szajs? Pierwsze słyszę, jak płyta to Siemens albo Whirpool

Gość gość
Mam piec na węgiel i piertole wasze plyty indukcyjne jak napale to wasza plyta sie chowa:-P