Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZECZYTAJ PROSZE, CO ROBIC 38TC a szpital robi sobie jakies jaja...

Polecane posty

Gość gość

Jestem w szpitalu od wczoraj, 38tc podbrzusze mnie bardzo boli ale tylko z prawej strony.. Mam z prawej strony skurcze, lekarze tu biorą mnie nie wiem czy na zarty... Jedna mi powoedziala ze to wyrostek, pozniej powoedziala ze jednak nie, ze to dziecko uciska na nerw, pozniej, ze to kolka, a teraz dostałam wypis ze szpitala i podpisali jako zatrucie pokarmowe... Dostalam wczoraj 2 tabletki rozkurczowe, nie pomogly, bylo Gorzej, pozniej 2 apapy i tez nie pomogło. Mam problem z chodzeniem, ruszac sie tez nie moge zbytnio, bo boli mnie to strasznie.. Z sikaniem tez problem w sensie z parciem.. Jak rusza mi sie dziecko tez to jest bolesne... Co robic? Szukac dalej pomocy czy dac spokoj??

Gość gość
idź do swojego gina.

Gość gość
Mialam tak tez w dwoch ciazach, ale nie bylo na tyle mocne zeby mi sie chcialo isc z tym do lekarza. Dzieci mam zdrowe i urodzione o czasie. Nie wiem jaki jest Twoj prog bolu, ale nie panikuj. Idz do swojego ginekologa i rozejrzyj sie za innym szpitalem.

Gość gość
to może być wyrostek, ja tak miałam, jak na usg nie widac to powiedz, zeby co zrobili rezonans magnetyczny

Gość gość
Miałaś badanie moczu? Wg mnie masz kolkę nerkową kyb zastój moczu w nerce.