Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko dla mnie Majdanowie (Majdany) to kompletni kretyni??

Polecane posty

Gość gość

A ta kretynka to już w ogóle. MILF kłamiący na temat wieku, jakies kretynskie miny w gazetach strzelają i wydurniają się jak podlotki

Gość gość
to ktos w ogóle ich ogląda?

Gość gość
Gdzie nie spojrzeć tam Majdany:o

Gość gość
"Każdy szuka grosza"- do Biedronki pracować nie pójdą.

Gość gość
Gonia wygląda jak królik po wylewie.50stka ktora ma dzieci w wieku wnuków innych kobiet.Podstarzala kobiecina nie rozumie że czas jej uciekł a ryj zamienił w ro(d)zenke. Kobieta bez honoru,wartości która zmusza dzieci do robienia nagich zdjęć .Ciągle potrzebujaca aprobaty i zainteresowania innych.Samo wszystko mówi za siebie.Kim jest? Pustym smieciem

Gość gość
a najlepsze, że ona tnie damę wytworna w tych programach typu perfekcynja baba domu albo projekt lejdi i ma być wzorem klasy, a na imprezkach doopa wywalona, cycory na wierzchu, dzióbek na każdej foci no klasa w kij :D

Gość gość
Ja nie lubię całego tvn. Majdanów też. Dla mnie to jakieś sztuczne reżyserowane gowno. Seriale idiotyczne i te ciągnące sie paradokumenty. A dzien dobry tbn to już totalna porażka. Toleriję tylko Kraśko a jak patrze na Mołek albo Rusin do mi sie odechciewa śniadania. Te kobiety tylko potrafia głupkowato się uśmiechać i przerywać w połowie zdania zarówno gością i współprowadzącym. Teraz w ogóle nie ogladam programów w tv tylko filmy i seriale na hbo

Gość gość
Rozenek ma 39 lat wygląda staro

Gość gość
Jaki znowu milf, wieśniaro ? Nie umiesz o innej kobiecie (za pewne od ciebie starszej) wypowiadać się z szacunkiem ? :O I kto tu kogo krytykuje :O

Gość gość
Ona mowi mlodym dziewczynom, ze maja sie szanowac i nosic sukienke do kolana a sama chodzi z wywalonym cycem. Hipokrytka. Lubilam ja w perfekcyjnej pani domu ale po programie azja express, to ona wszystkie rozumy pozjadala, żenułaaaa

Gość gość
A wiesz, że to karalne i obraźliwe tak szkalować komuś opinie , wysyłam link do P. Majdanow i zgłaszam Adminowi niedozwolone tresci

Gość gość
Kompletni kretyni to wszyscy, którzy tak przeżywają, że jakaś tam gwiazda tefałenu coś tam coś tam :D Wyłączcie tego instagrama to was nie będzie boleć że jakaś obca babka pokazuje sobie dupę i cycki jak 90% użytkowniczek insta :D

Gość gość
Mają swoje 5 minut, nie wiem z czego wynikające, ale mają to i na tym zarabiają. Nie chciałabym by koledzy mojego syna ze szkoły oglądali mój goły tyłek na instagramie, ale co kto lubi... Radzio nie jest mistrzem intelektu, z nią podobno jeszcze parę lat temu dało się sensownie pogadać, ale coś jej odwaliło i coraz bardziej upodabnia się do drugiej żony swojego aktualnego, trzeciego już, męża. Jaki kraj tacy Bekhamowie.

Gość gość
19:31 Uwielbiam:)

Gość gość
Małgosia super babka.

Gość gość
Super babka? Arogancka, zadufana w sobie, bez jakiegokolwiek samokrytycyzmu, do tego ma problem z zaakceptowaniem mijającego czasu i im starsza tym więcej pokazuje. A dlaczego nie robiła tego gdy był na to stosowniejszy czas? Wtedy wszystkie chodzicie zakryte od szyi po stopy a pod 40tke nagle wam się przypomina ze chcecie dooope wystawiać. Jak mnie to śmieszy!

Gość gość
Ma super wypracowane ciało. Dla mnie może mieć nawet 50 lat co nie zmienia faktu,że wygląda lepiej niż nie jedna trzydziestka. Nie wiem czy zauważyłeś ale zmieniła faceta. Może ten poprzedni ją blokował, ograniczał. Teraz raczej nie ma nic do stracenia. Mi się wydaje zabawna. Z resztą skąd wytrzasnąłeś to że kobiety chodzą w worach. Gdzie ty mieszkasz? W Arabii?