Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ciagla sennosc może sama w sobie byc objawem wczesnej ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Jak myslicie? Bo innych objawow nie mam, ale ciagle chce mi sie spac, choc spie po 7, 8 godzin dziennie

Gość gość
Tak. Ja byłam bardzo senna w ciąży.

Gość gość
To nie jest objaw tylko ciąży. Cukrzyca tez powoduje sennosc. Niedoczynność tarczycy. A starasz sie o ciąże? Masz jakiej inne dolegliwosci?

Gość gość
Nie, ja wlasnie nie chcę być w ciazy. NIe mam innych dolegliwosci oprocz dziwnego, skapego okresu 2 tygodnie temu. Wspolzylam bez zabezpieczenia kompletnie otatnio bo miesiac nie biore tabletek, ale juz tak nieraz bywalo, wiec stwierdzilam, ze pewnie i tak nie zajde bo bralam tabletki 5 lat i miedzy ich zazywaniem mialam wiele sytuacji ryzykownych, wiec uznalam, ze moze nie moge miec juz dzieci

Gość gość
Ale nie przejelam sie tym zbytnio bo ja nawet nie chce miec dzieci , wiec gdybym nie mogla ich miec to by bylo mi na reke chociaz mam dopiero 25 lat

Gość gość
A jestes nerwowa np? Masz suchą skore a na lokciach czesto robi Ci sie skorupa? Albo masz efekt "brudnych kolan"? Czyli ze sa brudne mimo ze je szorujesz. Wypadaja Ci wlosy? A moze po prostu przesilenie jakies?

Gość gość
Skórę to z natury mam przesuszoną zimą, więc ciezko powiedziec... Może przesilenie, mam taka nadzieje bo troche sie niepokoje... O ile ciaza to nie byl by dla mnie koniec swiata bo ma 28 lat, to tak jak pisalam raczej bym jej nie chciala, ale bylam przekonana, ze juz nie moge miec dzieci przez to branie tabletek latami

Gość gość
up

Gość gość
A zrób że test.

Gość gość
U mnie właśnie ta senność była pierwszym objawem ciąży. Tak więc, lepiej zainwestować te 5 zł w test...

Gość gość
No wlasnie. Zrob test :-)

Gość gość
Zrobię jutro rano. W sumie to już mialam zrobic go kilka dni temu, tylko to wymaga troche odwagi, wiec jeszcze przed testem chcialam sie tu zapyatac o opinie;)

Gość gość
Bo powiem wam szczerze ,ze juz na sama mysl o tym, że jutro się dowiem czy jestem w ciazy sie stresuje.... Może ciaza nie przekresliłaby mi calkiem zycia, ale tak jak pisalam narazie nie chce miec dzieci

Gość gość
to moja matka musiałaby być ponad 40 lat w ciąży, bo ciągle chodzi senna

Gość gość
U mnie wraz z poczatkiem ciazy taka sennosc wystepowala, takze coz, gratulowac juz teraz czy jak zrobisz test? :)

Gość gość
W pierwszej ciazy zanim zrobilam test strasznie chcialo mi sie spac. W drugiej z kolei nie moglam spac co tez dalo mi do myslenia i zrobilam test