Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet mial prawo sie obrazic?

Polecane posty

Gość gość
Ojjj żebyś się czasem nie zdziwiła gdy facetowi znudzi się zabieganie o urażoną królewnę i poszuka innej .

Gość gość
"A tak to sobie zapamieta, że moze mnie stracic i bardzo dobrze" Tego kwiata jest pół świata, nie jesteś nic "specjalnego"

Gość gość
15:24- gdybym zawiniła to może... Ja przyjelam taka zasade ,że jak nie bedzie chcial walczyc to ja tez sobie wtedy odpuszcze i koniec, nic z tego nie bedzie wtedy bo to bedzie oznaczalo, ze slabo mu zalezy. No i jak narazie sie stara, ale zobaczymy jak to bedzie dalej. Teraz odpisał, ma zadzwonić o 17 bo chce o czyms porozmawiac ze mną, nie wiem czy o nas czy o co mu chodzi, ale chyba o nic złego bo pisał usmiechniete emotikonki

Gość gość
Tego kwiata jest pół świata, nie jesteś nic "specjalnego" XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Jeśli dla faceta bylabym niczym specjalnym to sorry, ale bym z nim nie byla.

Gość gość
no i chyba nie jesteś skoro wywinął ci jakiś numer po którym zerwaliście . Mozesz sobie teraz stawiać wymagania ale na dłuzszą metę taki związek i tak się rozpadnie bo żaden facet nie zgodzi się chodzić na smyczy jak pies i w dodatku ciągle merdać ogonem .

Gość gość
15:34- uznałam, ze jest to cos wybaczalnego co zrobil, ale jednak mnie to do niego zniechecilo, wiec gdyby sie o mnie nie staral to bylby koniec i tyle, juz nawet bylam na to przytowana psychicznie, ze najwyzej sie to zakonczy i juz. Zalezy mi na nim, ale nie za wszelka cene

Gość gość
No mowie, zapatrzony w siebie pustak :)

Gość gość
Naczytała się pewnie jak być zołza :D

Gość gość
16:31- kawałek czytałam, ale dla mnie ta książka jest zbyt banalna , wolę bardziej ambitne rzeczy do czytania ;)

Gość gość
16:14- a Ty masz wysokie poczucie wartosci, czy raczej niskie, że tak uwazasz? Bo ja stawiam na to drugie

Gość gość
W ogole to czytam tu Wasze wypowiedzi i w sumie to nie dziwie się, ze faceci was czesto zle traktuja ( z tego co tu czasem czytam) skoro uwazacie, ze dla faceta warto byc zawsze super milutką i slodką nawet kiedy nie do konca zasluzy. Niestety związek to nie film i nie zawsze jest tak, ze albo kompletna sielanka, albo zerwanie

Gość gość
Ha,ha,ha :D

Gość gość
gość dziś Ojjj żebyś się czasem nie zdziwiła gdy facetowi znudzi się zabieganie o urażoną królewnę i poszuka innej . xx Będzie z Autorką ''z braku laku'', a na boku już zacznie się rozglądać za inną. I będzie to typowe zachowanie w tej sytuacji. Autorka go do siebie zraża, więc wystarczy teraz, że inna okaże mu więcej zainteresowania i troski :)

Gość gość
15:53 ''Zalezy mi na nim, ale nie za wszelka cene'' - czyli de facto nie zależy. Wciąż czujesz uraz, nie potrafisz wybaczyć i pozostawić za sobą, więc związek z nim nie ma przyszłości. Jedyne za czym tęsknisz i czego Ci brakuje, to samo poczucie bycia z nim, a nie on sam w sobie. Nie krzywdź człowieka.

Gość gość
Mial

Gość gość
Za cholerę nie umiem sobie wyobrazić co ten chłop w tobie widział. Musisz chyba dobrze dawać bo za character raczej cię nie kocha.