Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przecietny facet mysli sobie o takich kobietach?

Polecane posty

Gość gość

1. dziewica, czysta w kazdym znaczeniu tego slowa, bez zadnych zabaw na koncie (nie mowie o seksie) z innymi facetami 2.1, 2 partnerow to max 3. kilku i wiecej, doswiadczona Ktora na dziewczyne a ktora na zone? Dlaczego ta a nie inna? Czy naprawde dziewica jest lepsza od dziewczyny ktora juz kogos miala, zwlaszcza ze nie sa gowniarami?

Gość gość1123
1. wychowana w jakies rodzinie katoli, cale zycie pod kloszem - 1 skojarzenie 2. 1-2 parnerow normalna kobieta, ktora nie zdradza, nie interesuja jej przygody. dobry material na staly zwiazek 3. im wiecej partnerow tym gorzej. luzne podejscie do seksu u kobiety = zdrady gdy tylko cos w zwiazku pojdzie nie halo dziewica tez nie jest dobra, bo zaraz bede ciekawska jak to jest z innym

Gość gość
jakby sie ktos tym przejmował to swiat bylby pelen kawalerow. Nawet dzisiaj ich pelno a nie zwracaja uwagi ilu partnerow miala kobieta.

Gość gość
Rozliczanie kobiet z liczby partnerów to tylko zakompleksione prawiczko-koniotrzepy.

Gość gość
1. Super 2. Zalezy ile ma lat i czy seks byl po slubie jak nie to to samo co pani 3. 3. Przedmiot do uzywania. Porzadni mezczyzni nawet sie nie zainteresuja a roochacze tylko do jednego wezma. Kobieta pozzbawiona kregoslupa moralnego.

Gość gość
gość dziś Rozliczanie kobiet z liczby partnerów to tylko zakompleksione prawiczko-koniotrzepy. X Wam kobietom imponuje jak mezczyzna sypia z kim popadnie wy chcecie roochaaczy my zas mamy inaczej i szmaty na zone nie chcemy

Gość gość
NIE MA REGUŁY

Gość gość
No nie wiem, ja bym meskiej szmaty nie wziela , maks 1 partnerka w ogole, wg mnie facet ktory nawet 'tylko'sie bawi na zywo czy przez neta jest skreslony

Ja i mój facet mamy po kilkanaście partnerów na koncie, takich przygodowych, a jesteśmy w sobie zakochani jak mało kto. On jest zachwycony moim doświadczeniem, dla nas obojga poprzednicy to byli jak worki treningowe

Gość gość
Wyj****e mam na to. Byle się nie szmacila na każdym kroku z byle kim i byle gdzie. A tak to już jej własna sprawa.

Gość gość
a co ma ci powiedziec ,,przeciez faceci nie mowia prawdy, zwlaszcza jak maja dziwke na zawolanie... ja juz znam z zycia takie przypadki ze facet wmawial milosc babce, zeby miec seks, a jak doswiadczona i chetna to lepsza w te klocki ale na powaznie wezmie porzadna, nie mowie ze od razu dziewice ale taka z 1 partnerem czy 2

no widzisz a tutaj sobie wziął na powaznie doświadczoną xd traktując jak księżniczkę i wprowadzając ją w swoje interesy i biznes

Gość gość
czy na powaznie to zobaczysz za kilka/kilkanascie lat, kennedy tez wprowadzal marylin monroe w swoje sprawy a byla tylko do seksu ,niczego wiecej

a Kennedy pokazywał się z nią oficjalnie we wszystkich miejscach? Nie wydaje mi się :D

Gość gość
czy na powaznie to zobaczysz za kilka/kilkanascie lat, kennedy tez wprowadzal marylin monroe w swoje sprawy a byla tylko do seksu ,niczego wiecej wiesz, za kilkanaście lat to nawet twoja własna matka może mieć ciebie dosyć i wywali ciebie na bruk

Gość gość
Dziewica? Brak otwartości na seks, kojarzy mi się z 'raz na rok i pod kołdrą przy zgaszonym świetle". Ponad to istnieje ryzyko, że po kilku latach najdzie ją chęć spróbowania jak to jest z innym, co nie jest rzadkie. Jeden, dwóch partnerów, chociaż nawet jak ci dziewczyna mówi ilu miała to zawsze mnóż razy dwa albo trzy:)

Gość gość
jak mial zone to wiadomo ze nie ,ale tez nie byla to tajemnica ze mieli romans,podalam ci przyklad, to moze z zycia nieznanych osob z mojego otoczenia... facet prowadzal sie ze swoja kochanka, mieszkal nawet, zona wiedziala.ostatecznie ja zostawil, w momencie przejscia na emeryture jak juz mu sie nie chcialo drugi ciut starszy[moze z 6 lat] biznesmen wtajemniczal swoja kochanke we wszystko, byla mu w jakis sposob bliska albo utrzymywal pozory bo laske pol miasta mialo i sam przyznawal ze dobra byla w te klocki,ale nie byl taki glupi, ani milosierny,ciaze jej kazal usunac i ostatecznie sie jej pozbyl, a na zonke znalazl sobie mlodziutka dziewczyne jak juz przyszedl czas trzeci wpadl z d***** ale powiedzial w momencie ogloszenia przez nia ciazy ze w zyciu z nia nie bedzie na serio i jest sam od tamtej pory,na dzieciaka placi ale z nia nie chce miec nic wspolnego, tez znajomi jego ja znali, chodzili tu i tam, ale on nie ukrywal przed ludzmi o co chodzi a jej mydlil oczka takie zycie

a niektórzy po prostu mają w d***e, co partner robił wcześniej, bo liczy się, jaki jest dla tej konkretnej osoby :d

Gość gość
Niestety przeszłość danej osoby mówi nam o jej charakterze i wartościach. Ja współczuję kolejnej kobiecie mojego byłego męża, bo wg niego on ma pełne prawo zdradzać, gdy coś jest nie tak w związku, bo jest facetem, ale to kobieta ma mu wybaczać żeby chronić rodzinę. Jeśli za to kobieta go zdradzi to nie ma oporów żeby ją pobić, nawet jeśli to była zdrada za jego zgodą ;) Wątpię żeby taki typ się zmienił i żeby nagle doznał olśnienia przy kolejnej naiwnej.

ja swoich byłych zdradzałam, bo ogólnie to były nieudane związki, a teraz jestem wierna jak nigdy i nawet do głowy mi najmniejsza myśl o zdradzie nie przychodzi, a jesteśmy razem ponad rok

Gość gość
Niewątpię w twoje dobre intencje, ale jednak rok to jest bardzo krótko. Dopiero po dwóch latach opada zakochanie i to jest największy test dla związku. Wtedy też wychodzą prawdziwe charakterki, bo dłużej już nie da się kamuflować. Życzę wam jak najlepiej, ale ja uważam, że ludzie się nie zmieniają, a jeśli ktoś potrafi kłamać w żywe oczy to tej umiejętności na pewno nie straci ;)

jakby facetowi chodziło tylko o seks w związku z taką doświadczoną, to by nie jeździł do niej setki kilometrów i nie kupował prezentów za tysiące złotych xd

Gość gość
Myślę, że nikogo nie powinno się okłamywać :) Jeśli związek jest nieudany to się go kończy

Gość gość
A co to ma do rzeczy ilu miała partnerów. Kobieta interesuje was jako człowiek czy jako przedmiot bo to jest różnica. Nie spojrzałabym na faceta moją wartość ocenia po tym ilu miałam partnerów bo to moja prywatna sprawa, tak jak ja nie rozliczam ewentualnego partnera z jego przeszłości. Nie jestem rzeczą, samochodem czy innym sprzętem tylko człowiekiem który ma swoje prawa i potrzeby, także do decydowania o własnej seksualności a używać to sobie możecie własnej rączki ewentualnie kupić gumową lalkę, na pewno będzie dziewicą. Zapamiętajcie patałachy: nie jesteśmy rzeczami ani zabawkami. Nasze ciało - nasza sprawa. I nie, taka kobieta nie zostanie sama bo jednak większość facetów to normalni faceci którzy chcą mieć partnerkę, nie sprzęt czy zabawkę. Świetojebliwi hipokryci.

Gość gość
Tu na kafe rządzą prawiki co kobietę widzieli tylko na obrazku, więc nic dziwnego, że prezentują takie poglądy.

Gość gość
Ddr3aaa Jestes szmata wiec nikt normalny cie nie chce tylko meska szmata. Czyli ciagnie swoj do swego.