Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja bratowa mowi ze pracuje zdalnie w domu..smieszne bo nikt nie wie co to ..

Polecane posty

Gość gość

Co to za praca.. Ona jest po studiach humanistycznych wiec jak niby pracuje w domu? Na moje oko klamie i tyle

Gość gość
A co Ciebie to obchodzi? Placisz za nia rachunki czy jak? Jesli tak bardzo jestes ciekawa, chyba najlepiej bedzie jak zapytasz bratowa.

Gość gość
Po studiach humanistycznych można wiele rzeczy robić zdalnie

Gość gość
No tak, bo zdaniem idiotów praca to jest iść rano do biura i siedzieć tam 8 h. Innej nie potrafią sobie wyobrazic.

Gość gość
Idz juz trolu, poszukaj pracy albo cos, jakis wolontariat, hobby, bo serio nudne masz zycie ze tworzysz takie tematy. "-100/10". Nie da sie inaczej ocenic tej prowokacji.

Gość gość
Autorka ma racje Zdalnie mozna pracowac tylko przy kompie po studiach jezykowych lub informatycznych Innej zdalnej pracy nie kojarze.

Gość gość
też pracuje zdalnie na platformie wiele firm prosi pracownika o wykonanie różnych zadań przez kompa . i odesłanie lub zapis na platformie. Moje koleżanki obrabiają @ my agenci odszkodowawczy dzwonimy do klientów z domu i wypełniamy raporty i odsyłamy .... bardzo dużo ludzi tak pracuje mając umowę z pracodawcą wiadomo robota jak każda ma plusy i minusy.... a studia humanistyczne tak ja jestem po filozofii a skupuje wierzytelności szkody komunikacyjne, a nienormowany czas pracy jest czasem gorszy niż siedzenie 8 h lub więcej w biurze.... 21 telefon i trzeba odebrać klienci .... z kolei jak mróz to nie musze wychodzić z domu.... nie oceniaj różne są takiej pracy powody i na pewno nie ma w takim wyborze nic złego ....

Gość gość
pracujac w korpo mozna przejsc na tryb pracy zdalnej z domu, trzeba znac jezyki, u mnie w pracy niektorzy przez pol roku sie w pracy nie pokazuja, bo z domu pracuja.

Gość gość
Ja od kilku lat pracuję z domu, i prace zmieniałam kilka razy. Najpierw jako copywriter, później na macierzyńskim pisałam prace dyplomowe na zamówienia i tego były super pieniądze (tylko niestety szara strefa), teraz pracuję zdalnie jako analityk dla jednej z film i redaktor dla portalu lifestylowego

Gość gość
Po studiach humanistycznych mozna pisac rozne prace i sprzedawac je, artykuly.

Gość gość
Autorka nie zna pojecia zdalnie i skończyły jej się pomysły, bo o tesciowych nikt już nie chce pitolic, a metoda na wnuczka już nie dziala

Gość gość
Ale p*****lety. Każda prace można wykonywać zdalnie jeżeli tylko można ją robić przez neta.