Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GoscKarina

Czy staranie sie o dziecko 6 miesiecy bez skutku to powod do obaw?

Polecane posty

Gość GoscKarina

Witajcie kochane! strasznie sie martwie bo staramy sie juz z mezem 6 cykl o dziecko I bez skutku.. nie wiem czy powinnam juz isc do lekarza czy jeszcze sie wstrzymac do roku? Odstawilam tabletki antykoncepcyjne 2 lata temu, mam regularne cycle, kochamy sie nie tylko w dni owulacji ale przed I po tez co 2 - 3 dni oporcz czasu miesiaczki ofkors :) no I dupa zbita...bardzo chce zajsc ale moze im wiecej o tym mysle tym mniejsze szanse? macie jakies rady jak nie myslec? I jak dlugo sie staralyscie?czy 6 miesiecy to nie jeszcze tragedia? pozdrawiam, J:)

Gość gość
Warto isc do lekarza i porobic szczegolowe badania dla pewnosci ze jestes zdrowa. Tarczyca,ogolnie hormony itp.

Gość gość
Mój lekarz mówił mi że jeżeli w ciągu roku przy regularnym współżycia do ciąży nie dochodzi to należy zacząć szukać przyczyn.

Gość gość
Up

Gość gość
Jak masz więcej niz 25lat to ja bym juz poszła do lekarza i porobiła badania, lepiej wcześniej zacząć diagnostykę przecież Ci to nie zaszkodzi a pomóc może

Gość gość
Autorko, bez przesady. Ja zaczęłam starania w kwietniu bo bardzo chciałam dziecko w styczniu, a gdy zobaczylam ze to nie tak hop siup bylan w szoku. Co ja sie naplakalam az w końcu zaszlam po 8 miesiącach starań. I zamiast w styczniu miałam poród w sierpniu a bardzo właśnie nie chciałam byc przez lato w ciąży tylko bardziej przez zimę i co los jest przekorny. Daj na luz