Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laura_1988

do kobiet ktore miały usg genetyczne

Polecane posty

czy na usg genetycznym tym do 13+6 lekarz podał wam płec dziecka? a jeśli tak to czy była ona rzeczywiście prawidłowa?

Gość gość
Ja miałam genetyczne w 12t4d i na 90% widział chłopca. Potwierdziło się to na kolejnych prenatalnych i innych USG przez różnych lekarzy robionych m.in. w szpitalu. Także wszystko zależy od lekarza i bardzo dobrego sprzętu.

Gość gość
Mi podala lekarka jak zapytalam ze bedzie chlopak aleto bylo widac kawalek pepowiny miedzy nogami. Mowila zebym nie brala tego do siebie bo na takim etapie ciazy nie jest to pewne. Urodzilam dziewczynke( dowiedzialam sie o plci w 18tc).

Gość gość
Nawet jak jest bardzo dobry sprzet to lekarz na tym etapie nie moze powiedziec na100% jaka plec a ze niektorym sie to potwierdzilo pozniej to mysla ze lekarz tak dobrze sie znal lub sprzet byl super. Plec od 15tc

Gość gość
Pierwsza ciaza to stare dzieje i inna technologia, wiec o plci dowiedzialam sie pozno. Druga ciaza, ledwo, ledwo co widoczne bylo bodajze w 11/12 tc, i ocenila plec prawidlowo. Kolejna ciaza, 14 tc, bardzo widoczny siusior obok pepowiny wiec nie bylo jak tego pomylic :).

Gość gość
Tak, sprawdziło się.

Gość gość
Mój lekarz okreslił płec i napisał ja w karcie ciązy :) Ze swoim podpisem. Jesliby sie pomylil to stawia skrzynke szampana, taki zwyczaj ;) Jeszcze nikomu nie postawił ;) Było to do 14 tygodnia ciązy.