Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oziębłość w stosunku do mnie czy mam schizy?

Polecane posty

Gość gość

Witam To mój pierwszy posta na tym forum. Mam 25 lat a moja kobieta 22. Jestem z moją partnerką nieco ponad rok. Rzadko się kłócimy i jakoś nam się to życie wspólne powoli układa ale czuje że coś jest nie tak jak trzeba. Mieszkamy razem od 5 miesięcy w moim mieszkaniu. Dziewczyna ogólnie wydaje się dobra ale dała mi kilka razy powody do utraty zaufania a w tym kontakty i wypady na "piwo" z eks za moimi plecami. Mam wrażenie że jestem tylko przystankiem nie czuje pożądania ze strony mojej dziewczyny. Seks muszę inicjować sam i jak uda mi się go zainicjować to kochamy się raz w tygodniu. Czy młodzi ludzie na początku nie powinni mieć problemu z opuszczeniem łóżka? Ona twierdzi że liczę się tylko ja ale nie okazuje tego w żaden sposób... Niczego mi nie brakuje... Jestem zadbany, nie zarabiam źle sporty uprawiam wszelakie żeby mieć dobrą kondycję i na siłownię też chodzę od czasu do czasu. Dodam jeszcze że jestem kompletnym przeciwieństwem jej eks. Typowy dresik z blokowiska agresywny i przypakowany tak że ledwo mu szyję widać ;/

Gość gość
Daruj ja sobie, póki nie jest za pózno. Ona jest przyzwyczajona do innego zycia i pewnie jest przyblokowana , a jest z Toba tylko dla kasy. Teraz tylko czekaj, kiedy zostaniesz oskubany. Takie laski od dresiarza nie nadaja sie do normalnego zycia.

Gość gość
może ona właśnie woli nie miłych i pachnących i czułych ale po prostu "męsko pachnących" alkoholem, ostrych w rżnięciu fizoli. Weź ją bardzo ostro, wykręć ręce - zobacz. Może jeszcze inaczej - może ma małe libido i woli otyłych facetów w dresach z małym libido, którzy wola frytki i colę i walić go gołych lasek przed kompem. Po prostu szczerze z nią porozmawiaj i powiedz o tym jak widzisz sferę waszej erotyki. Nie bój się też nawiązać do jej poprzedniego chłopaka - dresa. Jeśli nie potraficie się dopasować to po prostu lepiej się rozstać

Gość gość
no tak - może tak być, że ty ją utrzymujesz ale nie pociągasz a ona daje innemu po kryjomu - smutne ale tak jest niestety dość często. Zastanów się czy być z taką byłą dziewczyną dresiarza

Gość gość
Ile masz cm we wzwodzie penisa no wiesz 12 to oziwbla jest 14 to dobrze