Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy dalej z nim być

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 23 lata. Od 9 miesiecy jestem z chlopakiem. W ostatnich dniach wykazuje on jednak nawet nie wiem jak to nazwac. Moze tak... Kiedys potrafilismy pisac doslownie caly czas, bardzo czesto, chcial spedzac ze mna kazda wolna chwile, czasami nawet pptrafil zrezygnowac z wyjac z kolegami zeby tylko posiedziec ze mna dluzej, przytulal mnie caly czas, nie moglam narzekac, calowal kiedy tylko byla okazja, mowil bardzo czesto ze mnie kocha, ze jestem jego ksiezniczka etc. Teraz zarzucil mi ze odbieram mu jego zycie, ze on tez chce miec znajomych, ja musze sie sama domagac pieszczot z jego strony, sam na to nie wpadnie, jak go pytam co jest, czy ma kogos na boku i czy dalej mnie kocha to odpowiada ze nic mu nie jest, nie ma zadnej innej bo kocha mnie i ze tak, caly czas mnie kocha. Co ja mam robic? Rozmawialam z nim na ten temat juz tysiac razy to mowi ze on robi wszystko tak samo, pyta gdzie widze problem... Mam go zostawic czy jednak to zachowanie jest normalne po takim stazu w zwiazku?

Gość gość
Osaczyłaś go zbyt bardzo i chłopak miał dość .Chce trochę swobody bo sie dusił w tym związku. Jeśli nadal będziesz go zmuszać do ciągłego z tobą przebywania i nieustannego okazywania uczuć to ucieknie od ciebie .

Gość gość
Coz. Pewnie fascynacja erotyczna minela i relacja wasza zwyczajnie umiera. Przykre ale to tak wyglada. Elena

Gość gość
Pewnie wymagasz zeby każda wolna chwile spędzał z Toba, nie bez powodu zarzucił Ci ze chce mieć tez swoje życie i znajomych. Tak tak, zabraniaj mu albo rob wyrzuty ze czasem spotka się z kolegami, to szybko go stracisz. On już się zaczyna dusić w tym związku i zaraz Ci ucieknie. Nie bądź bluszczem, tez miej swoje życie i zainteresowania

Gość gość
Chyba musisz trochę urozmaicić waszt seks. Może gadżety?

Gość gość
Nie chodzi tutaj akurat o seks, ma to praktycznie czego chce i koedy chce bo nie powiem ze akurat oboje dobralismy sie ppd tym wzgledem ale to juz inna sprawa, jestem pewna ze mnie nie zdradza, mialam watpliwosci co do tego ale teraz jestwm oewna... Czyli mam mu dac wiecej luzu tak? :/

Gość gość
poznal inna lepsza i seks z toba mu sie znudzil

Gość gość
A skąd niby masz pewność ze Cie nie zdradza? Sledzilas go, czytalas jego smsy ukradkiem?

Gość gość
Nie sledzilam, ale telefon za kazdym razem daje mi sam, nie ukrywa go przede mna, poza tym codziennie ma ochote na seks i po prostu wiem ze mnie nie zdradza, jak nie ma go ze mna to jest z kolegami (jego jeden kolega jest moim przyjacielem ktory ze mna jest naprawde szczery i jak cos przwskrobie to ja o tym wiem) dlatego jestem pewna ze mnie nie zdradza, i seks mu sie nie znudzil bo dalej chce

Gość gość
Jesteś pewna:/, to w czym problem?