Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj (20 lutego 2018) założyłem temat "Dzień Świstaka", który z absolutnie niezrozumiałych powodów usunięto. Nie było tam wulgaryzmów, obrażania kogokolwiek, nawoływania do czegokolwiek niezgodnego z prawem. Na tle typowych tutejszych spisów bardzo oględne. Czy mogę więc zapytać DLACZEGO?

Gość gość
Pisałem tam o, chyba zabawnym, obyczaju w moim małżeństwie, mającym miejsce 2-3 razy do roku. Częste są tu wątki o chodzeniu nago Pań we własnym domu. Ten odmienny obyczaj, który nazywamy Dniem Świstaka, polega na tym że w jego trakcie to u mnie widać może niewiele, ale "zasadniczo". Można to nazwać dziecinadą, ale kasować z tego powodu wątek? Jeśli to nie jest nadgorliwość, no to CO?

Widocznie miałeś pecha, dużo tu wątków o takich podtekstach, chyba że użyłeś jakiegoś przekleństwa, albo słowa, które powinno być ocenzurowane..?

Gość gość
Nie, nie, nie! Nawet pisałem o tym w zapytaniu, że ani wulgaryzmów, ani obrażania kogokolwiek, ani nawoływania do przestępstwa lub nienawiści do kogokolwiek! No dokładnie NIC! Co ciekawe, napisałem o tym, ale nie byłem w stanie wysłać. Otrzymywałem natychmiastową odpowiedź, że jest to spamem. No kompletny Franz Kafka!