Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hopelles

Ja przed 30stka dwójka dzieci chce rozwodu

Polecane posty

Gość Hopelles

Niestety życie tak sie potoczyło,ze chce mnie dokopać..jestem z mężem prawie 7 lat po ślubieitp.itd. nie mam sily sie rozpisywac. Rozwód jest dlatego że on pije, nie nie w domu . Pracuje na wyjazdach i kilka razy zdarzylo sie mu przyjsc do pracy ,,wczorajszy,, latem po dwóch dniach picia zaklinal sie na dzieci ze juz nigdy tego nie zrobi...az to teraz. Znowu to samo...pije i ma w nosie pracodawcę i nas...juz wiem,ze to sie nie zmieni. Nienawidzę go za to jak rujnuje niczego nieświadomym dzieciom,są jeszcze malutkie. Chcę rozwodu i wiecie co w tym wszystkim jest najgorsze??? Z czego mam żyć?? Mam samochód, dom na utrzymaniu. (Dom po moich dziadkach) rozwiode sie i co , bede jeść tynki ze ścian...czemu to takie trudne...tylko przez taki,,absurd,, jakim są pieniądze mam z dziećmi zyc w piekle ...pójdę do pracy i ze średniej krajowej ile wyżyje ? Jest tu jakąś mama po rozwodzie??

Współczuję Tobie, sobie i kobietom, które zostały tak oszukane :(

Gość Hopelles
To jesteśmy w bardzo podobnej sytuacji..duze masz juz dzieci? To takie niesprawiedliwe....facet robi terror , spier,,małżeństwo i co ? I wychodzi , zamyka za sobA drzwi i tyle ma...jest z czysta karta. A Ty kobieto zostajesz z dziećmi domem i teraz wyrwij sobie wlosy z glowy aby poradzic sobie finansiwo..:/