Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 NIE PRACOWAC TAM

Stacja NIE PRACOWA膯 circle k

Polecane posty

Go艣膰 NIE PRACOWAC TAM

Pracuje ju偶 jaki艣 czas na stacji du偶e miasto blisko centrum.Nie jest 偶le w tej pracy wiadomo nigdzie nie jest idealnie.Czasami trafi sie jaki艣 klient kt贸ry jest nie mi艂y chocia偶 cz臋艣ciej zdarzaj膮 si臋 sympatyczni klienci z kt贸rymi mo偶na pogada膰.Dla mnie jeden DUZY minus tej pracy to jednoosobowe nocki.Kierownictwo czy ludzie wy偶ej mog膮 sobie m贸wi膰 偶e to praca bezpieczna ale ja wiem swoje., w nocy samemu nie czuj臋 si臋 bezpiecznie.W Srodku tygodnia jeszcze spoko ma艂o ludzi ale pi膮tek, sobota co si臋 dzieje pe艂no pijak贸w imprezowicz贸w.Ostatnio go艣膰 m艂ody podszed艂 zabra艂 piwo powiedzia艂 偶e nie bedzie p艂aci艂 a jak si臋 odezw臋 to z ryja mi obije .Nie mam zamiaru sie z nikim szarpa膰 chcesz bierz.Pijani agresywni cz臋sto si臋 zdarzaj膮. Zanim ochrona przyjedzie to pobij膮 cz艂owieka albo gorzej.Dla mnie podstawa to 2 osoby jest w tedy bezpieczniej komfort pracy jest lepszy ale po co ja si臋 pytam przecie偶 nikt z g贸ry nie pracuje w nocy.Nie mam tu namy艣li kierownik贸w oni te偶 s膮 nisko nie maj膮 nic do powiedzenia te偶 zwykli pracownicy .A co dopiero kobieta kt贸ra pracuj臋 sama podziwiam.Powinno si臋 jak膮 petycje wys艂a膰 do g贸ry zebra膰 podpisy niech reaguj膮.Przecie偶 to nie s膮 du偶e koszty 2 osoby na zmianie.Odradzam prace w cyrku przez te nocki nikomu bym nie poleci艂 tej pracy ona jest po prostu niebezpieczna .

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Wydaje ci si臋

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach