Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MĄŻ KTORY NA NIC NIE DAJE

Polecane posty

Gość gość

Muszę się prosić o wszystko,a i tak ciężko coś wyegzekwować. Na przyrządy do włosów musiałam chować pieniądze by się Nie zorientował. Ubrania kupuję potajemnie gdy on jest w pracy.Na miasto nigdzie nie wychodzimy.Kino,kręgle, club,bar, cokolwiek brak.Bo jemu szkoda kasy.Z nikim się nie spotykamy.Nie mam żadnych przyjaciół i koleżanek. Ciągle siedzę w domu bawiąc dziecko ,a mąż mi nawet nie pomoże. .. Nigdzie mnie nie zabiera...nawet na walentynki nic nie dostałam. .. Czasem mam już dość. . Życie mi ucieka a ja ciągle w domu.Każdy weekend.Calyczas to samo

Gość gość
Idź do pracy głupi babsztylu

Gość gość
Po co robiłaś dziecko z takim debilem...teraz nie becz

chciałaś dziecko - masz dziecko mysłałaś, że jak wygląda życie przeciętnej matki-polki? no właśnie tak, cały dzień z dzieciakiem w domu na łasce i niełasce męża proste

Gość gość
Trzeba było się rozwijać i zarabiać własne pieniądze, a nie decydować się na życie pasożyta. Masz niezabezpieczoną przyszłość, więc ryzykowne byłoby, gdybyś teraz zaczęła męża irytować. On na pewno wie, co robi, i dlaczego tak, a nie inaczej, gospodaruje SWOIMI finansami. Jedyna rada dla Ciebie to taka, byś stanęła na własne nogi. Trochę zaradności, godności i szacunku do siebie, kobieto.

Gość gość
Może mu zaproponuj żeby został z dzieckiem w domu a ty pójdziesz pracy. Będziesz miała wtedy możliwość dysponowania pieniędzmi bo chyba o to ci chodzi?

Gość gość
Temat bardzo poważny aczkolwiek sama musisz zdecydować czy nie daje od tygodnia czy po latach i ta i ta droga ma swój koniec.

Gość gość
Pieniadze sa WASZE, WSPOLNE. Masz do nich takie samo prawo jak on; choc to on pracuje. Jestes mloda, maz jest skapiradlem. W takich wypadkach najczesciej z uplywem czasu jest gorzej, a nie lepiej. Przemysl to. Powodzenia, dziewczyno. PS. Gdy o ciebie zabiegal tez byl skapy?

Gość gość
Do roboty!! Bedziesz miala swoje to sobie bedziesz wydawac.

Gość Carycka
Do 22:02, haha rozbawilas mnie