Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu jakaś kobieta której lęk przed wpadką obrzydził seks

Polecane posty

Gość gość

tak że nie chcecie, nie potrzebujcie tego robić albo nigdy się nie zdecydowałyście?

Gość gość
Tak , miałem taką. Katorga

Gość gość
Ja w ogóle niby chcę, a mam ogromny lęk przed tym, nie raz obrzydzenie. :

Gość gość
Paniczny lęk przed ciążą bardzo często powoduje brak ochoty na seks. Ale nie tylko u kobiet u mężczyzn również zwłaszcza takich co mają trudne przeżycia związane z poprzednią ciążą czy też starszym dzieckiem typu choroba, wady wrodzone, niepełnosprawność. Wiem to z własnego doświadczenia.

Gość gość
Tak, ja. Niestety nie ma antykoncepcji chroniącej w 100%. Panicznie boję się ciąży, jest ona dla mnie czymś przerażającym, szczególnie poród. Dlatego zrezygnowałam z seksu, da się bez niego żyć.

Gość gość
oj bidulki, współczuje wam bo seks jest fajny

Gość oj te babska
wy jesteście jakieś psychiczne, nic dziwnego że faceci muszą was zdradzać i do burdeli chodzić, innaczej by nigdy nie zaroohali

Gość gość
Takie lęki miałam jako nastolatka, wtedy wydawało mi się, że każdy stosunek prowadzi do ciąży;)Ale zawsze miałam duży poped, więc lęki mnie nie powstrzymały. Z czasem okazało się, że w ciążę wcale się tak łatwo nie zachodzi.

Gość gość
Powiedz to tym, które wychowują samotnie dziecko ;)

Gość gość
"wy jesteście jakieś psychiczne, nic dziwnego że faceci muszą was zdradzać i do burdeli chodzić, innaczej by nigdy nie zaroohali" x Szkoda że wy nie rodzicie, ciekawe czy wtedy bylibyscie tacy przemadrzali :O Wam tylko o przyjemność chodzi, a dla nas przyjemność, (choć nie zawsze nawet potraficie nam tę przyjemność dac) może skończyć się wielkim cierpieniem, szyciem krocza etc za 9 msc. :( Poza tym ciąża, ciążą, ale takie podejście facetów, też wiele kobiet zniechęca i obrzydza do seksu. Z facetem który chodzi do burdelu i się tego nie brzydzi, prędzej bym zwymiotowala niż uprawiała seks :O jeszcze oprócz ciąży można od was syfa złapać :O I jak to wszystko ma nie obrzydzac???