Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jadę z chłopakiem na weekend i jestem załamana

Polecane posty

Gość gość

Ma być deszcz. Przez wszystkie dni. Co my będziemy robić? Hotel na jakimś zadupiu bo wiadomo taniej.

Gość gość
....sex? gry planszowe... serio nie wiesz co robić ze swoim chłopakiem? Ja bym o czym takim marzyła

Gość gość
Jedziemy zagranicę. Nastawiłam się na romantyczne spacery a tu guzik. Ma być zimno i deszczowo. Nie chcę siedzieć w hotelu. ale cały dzień na deszczu średnio mi się uśmiecha.

Gość gość
w deszczu też można spacerować w zmnie też. Mi się wydaje że tobie się spędzanie czasu z facetem nie uśmiecha wiecznie narzekająca babo Na pogodę nikt nie ma wpływu

Gość gość
Każ swojemu "chłopakowi" zmienić pogodę na eekend. Jeśli tego nie zrobi to go zostaw bo mu nie zależy

Gość gość
Dajcie spokój też bym na jej miejscu była zła. Jeżeli planowali wyjechać, żeby pozwiedzać to prawo być zawiedziona. Gdzie wyjeżdżacie?

Gość gość
Dajcie spokój też bym na jej miejscu była zła. Jeżeli planowali wyjechać, żeby pozwiedzać to ma prawo być zawiedziona. Gdzie wyjeżdżacie?

Gość ejtam
Ale przecież to będzie i tak faajny czas. Będziesz ze swoim chłopakiem:) Ja bym została z nim w hotelowym łóżku:D A pogodą się nie przejmuj, na co liczyłaś pod koniec lutego? Marudzisz!

Gość gość
No jeśli ty się martwisz że nie będziesz miała co robić z własnym facetem to nie mam pytań. Z dobrą ekipą to nawet na zadupiu jest z***biscie

Gość gość
Też bym nie była zadowolona. Fajny hotel ze spa, to ja mam 20 km od domu i bez wychodzenia, to wolałabym tam pojechać za ułamek kosztów i bez straty czasu na podróż.

Gość gość
Autorka jest normalna i nie mysli tylko o ruuchaniu jak te odpowiadające

Kochana, jeśli nie cieszy Cię weekend z Twoim facetem, to poważnie się zastanów nad Waszym związkiem :/

Gość gość
To trzeba było zaplanować weekend w lipcu, no ale jak się nie ma kasy to się bierze poza sezonem i ma pretensje że nie ma słonecznej pogody.

Gość gość
Weekend z facetem to może spędzić w domu. A skoro wydaje pieniądze, żeby gdzieś pojechac i pozwiedzać, a pogoda ma być niezbyt ciekawa, to ja się nie dziwię autorce, że jest zła.

Gość gość
gość dziś To trzeba było zaplanować weekend w lipcu, no ale jak się nie ma kasy to się bierze poza sezonem i ma pretensje że nie ma słonecznej pogody. X Odezwała się burżujka z kafeterii

Gość gość
Dokąd jedziecie?

Gość gość
Do Sryk:p a tak na prawdę narzeczony na przeprosiny, że olewał narzecxona, bo miał nadzieję na inną, ale tamta pokazała mu f**ka, pokazuje od dłuższego czasu, ale on chyba nie miga wulgaryzmow:p, teraz jak chce udowodnić, że kocha , a jest bogaty, to stać go na weekend w Madrycie z "ukochana";) albo innym Paryżu:p, potem znowu bedzień ja zdradzal i nachodził ta od f**ka a tamta ciągle będzie "wierzyla"ze ja kocha, w końcu bogatemu warto uwierzyć;)

Gość gość
Dokad jedziecie? Jakie panstwo, jaki region? Moze cos wymyslimy. Prawie zawsze sa jakies fajne atrakcje na miejscu.

Gość gość
Weźcie parasole i nieprzemakalne buty. Akurat o tej porze roku piękne dni to rzadkość. Szkoda rezygnować ze zwiedzania z powodu deszczu.

Gość gość
rozumiem że pogoda może popsuć plany ale bardzo przesadzasz bardzo. Jesteś pewna że chcesz wogóle być z tym chłopakiem? Bo wyjadz Cię wcale nie cieszy a jest tyle fajnych rzeczy które można robić razem jak się kogo kocha