Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Revision 2018

Revision 2018 Amiga Demo Intro Commodore 64 2018

Polecane posty

Gość Revision 2018

Już pod koniec marca 2018 odbędzie się największe party scenowe Revision 2018 na którym między innymi Amiga Demo, intro, PC i Commodore 64. Revision 2018 potrwa aż do 2 kwietnia! Wybiera się ktoś z Warszawy? Polecam też to nowe demo https://www.youtube.com/watch?v=DogNEPI4Nhw być może zostanie wystawione na tej imprezie!

Gość Revision 2018
Bym zapomniał impreza organizowana jest w tym roku w Niemczech w miejscowości Saarbrücken!

Gość gość
znam revision chociaż nie byłem na tej imprezie to demo scena się interesuję od lat właściwie to od połowy lat 90-tych i mam w swojej kolekcji dużo dobrych dem na Amigę i też na pc to demo co poleciłeś to jest to demo na Amigę ? jak tak to nieśmiało stwierdzę że jak na poziom w dzisiejszych czasach to ma to demo szansę na 1 miejsce , design bardzo dobry !

Gość Amiga Fan
To demo nazywa się Dalajczacha Genialna produkcja! Jaka Amiga potrzebna jest do uruchomienia tego dema? Amiga 1200 68030 plus kilka dodatkowego mega ramu wystarczy?

Gość Klekot38
No proszę! Na Revision 2018 jadą koledzy z forum amigowego i jak na mój gust to demo ma bardzo duże szansę na pierwsze miejsce w Demo! Pozdrawiam.

Gość Holdys
Amiga Fan swietne demo ! a revision 2018 to najlepsze demoparty a na pewno najwieksze na swiecie ,co roku sledze co nowego pojawia się na amigowej scenie

Gość gość
jedno z lepszych dem przynajmniej od dema TBL Startruck

Gość gość
do Revision 2018 ja bym chętnie wybrał się na to demo party ale niestety praca :/ zawsze coś mi cholera stanie na przeszkodzie a na big screenie na żywo chciałoby się pooglądać te wszystkie dema intra i inne produkcje

Gość Amigowiec z krwi i kości
Mnie interesują tylko demoparty ale w Polsce na których często bywam. Najlepsza impreza to Decrunch byłem w 2017 myślę że Decrunch 2018 się odbędzie też a party takie o swojskich klimatach to SACP "Silesian Amiga Classic Part" no i oczywiście AmiParty 2018 na które się wybieram. Pozdrawiam całe PPA.

Gość gość
hej ja dopiero wybieram się na Decrunch 2019 i Revision 2019 bo niestety w tych terminach praca a praca najważniejsza ale jak będzie transmisja z Revision 2018 i Decrunch 2018 online to w pracy będę oglądać :D

Gość gość
Jak co roku będzie transmisja Revision 2018 online także przez internet oglądniemy ;)

Gość gość
a najlepsze są te okrzyki na party AMIGA AAAMIIIIGAAAA hehe ;)

Gość waldiamiga
Amiga Fan to twoje demo? Solidnie wykonane a ciekawi mnie jaka Amiga to demo uciągnie? PPC czy 68k wystarczy?

Gość gość
Właśnie też mnie to interesuje, moja 1200 z 030 50 i 882 50 32 fastu aga uciągnie?

Gość gość
procesor może być tak mi się wydaje ale AGA to za mało raczej potrzebna do tego dema karta graficzna takż zalecana konfiguracja jak miałbym się sugerować grafiką to Amiga 4000 karta graficzna 64 MB RAM i HDD

Gość RKT
Na Revision 2018 będzie Amiga , Commodore 64 , ale też PC i chyba Spectrum ale tu pewny nie jestem. Na pewno dema i intra to danie główne tej imprezy. :) Jadę! :)

Gość gość
Spectrum i Atari na Revision nie ma bo to komputery jednak nie tak kultowe jak Commodore Amiga i 64. Dema na Atari były mówiąc delikatnie słabe. Na Commodore 64 były całkiem dobre. PS. Prawdopodobnie Revision 2019 ma odbyć się w Polsce!!!

Gość gość
skąd mas te informację że Revision 2019 odbędzie się w Polsce a jak tak to gdzie w Polsce?

Gość gość
W Polsce to odbędzie się turniej SWOS :D tyko nie pamiętam czy teraz w 2018 czy dopiero w 2019 r odbedzie się Sensible World of Soccer

Gość gość
Turniej Sensible World of Soccer 2019 w Polsce? Wow!

Gość gość
będę na revision 2018 i pewnie też w 2019 się wybiorę ! pozdrawiam amigowców

Gość gość
najlepsze demo party ! Amiiigaaaaaaa

Gość gość
NO I MAMY REVISION 2018 !! AMIGA RULEZ !!

Gość gość
Link daj jakiś nooooo

Gość gość
najlepsza impreza na jakiej byłem teraz czekam na Revision 2019 !!!!