Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulli

nerki

Polecane posty

Gość Bulli

Witam, mam kamienie nerkowe, czeka mnie usunięcie, ale boję się bardzo operacji i powkłań. Co zrobić? Na nfz muszę poczekać i nie uśmiecha mi się być pokrojonym:((

Gość Winterin
Proponuję poszukać prywatnej praktyki specjalisty urologa. Ja również bardzo obawiałem się bólu i powikłań. Mój lekarz dr. Piotr Cieśliński przygotował mnie odpowiednio do zabiegu, a przede wszystkim cierpliwie wytłumaczył na czym to polega i uspokoił mnie, że teraz takie zabiegi bezinwazyjne są skuteczne i nie niosą takiego ryzyka powikłań jak chirurgia otwarta. Miałem usuwane w Poznaniu kamienie nerkowe w znieczuleniu, metodą endoskopową Poza tym ważny jest komfort psychiczny i zaufanie do lekarza.

Gość Czechu
Zgadzam się z opinią mojego poprzednika, gdyż ja również korzystałem z fachowej pomocy i opieki lekarskiej pana doktora Cieślińskiego. Profesjonalna obsługa, skupienie na pacjencie i jego dolegliwościach. Pytania i wywiad bardzo szczegółowy, a wszystko z zaangażowaniem. Da się zauważyć duże doświadczenie zawodowe. Polecam

Gość Lechu2
Dołączam się ze swoim doświadczeniem do krążących w sieci opinii o dr. P. Cieślińskim. Uratował moją nerkę, która odmówiła posłuszeństwa i dzięki niemu cieszę się teraz dobrym zdrowiem. Nie zbagatelizował problemu, przyłożył się i postarał bym uniknął operacji. Ten lekarz zasługuje na uznanie i szacunek, bardzo polecam cierpiącym na podobne schorzenia!

Gość gość
Jeżeli chodzi o ten temat to w takich sytuacjach liczy się każda godzina bo z nerkami niestety nie możemy sobie pogrywać... Ja miałam poważny problem z nerkami i byłam zmuszona do pójścia do urologa i wybrałam ten gabinet https://www.gabineturologicznylodz.com.pl/. Teraz jestem zupełnie zdrowa jak ryba - nić się nie dzieje .

Gość Jarek2
Moja córka od lat ma problemy z nerkami. Chodzę z nią do lekarza urologa Piotra Cieślińskiego. Jest to bardzo dobry specjalista z bogatym doświadczeniem i wiedzą. Jego dbałość i kontrola poziomu bakterii, leczenie antybiotykami i innymi wspomagającymi lekami oraz dializy pozwoliły uniknąć usunięcia nerki. Polecam

Gość Nowakowski Z
W takiej sytuacji również polecam pana dr. P. Cieślińskiego. Miałem różne perypetie z nerkami i właśnie ten człowiek mi pomógł. Oceniam bardzo wysoko jego umiejętności, wiedzę, rzetelność i podejście do pacjenta.