Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziękuje za uwagę

kobieta ma być uległa

Polecane posty

Gość dziękuje za uwagę

kiedy ją zechcę

Gość gość
mozesz sobie chciec a prawdziwa kobiete guzik to obchodzi mozna rzec:D

Gość gość
Prawdziwe kobiety sa z natury ulegle. Nawet te wyszczekane beda ulegle tylko potrzebuja silniejszego od siebie.

Gość gość
Jestem jak lwica. Nigdy nie będę uległa.

Wtedy jest atrakcyjna. Proste. Dlatego, za piękne są uznawane życzliwe delikatne dziewczynki, a nie jakieś femino-obojniaki...

15:04 - Lwica jest tak uległa, że obcemu samcu własne dzieci pozwala zjeść, żeby dostać rui...

Gość gość
Ha, ha nie stałam się przez Twoją odpowiedź bardziej uległa.

Gość gość
Kobieta ma szanować siebie, uległość jako podporządkowanie się mężczyźnie nie jest tego elementem.

Gość gość
15.14 w stadzie rządzi samiec, jeżeli lwica zapłodnionia przybłède, choć częściej jest to rywalizujący ze starym o.przywództwo młody samiec, wtedy dominujacy pożera jego dzieci, lwica nie ma nic do powiedzenia i to jest dobry przykład uległości, w ramach "przeprosin" nadstawia się dominującemu by jej nie pominął w rui. To dominująca u samców niemoc do wychowywania nie swego potomstwa, mezczyzni potrafili, choc nie wszyscy, nad nią zapanować, u nich nazywane jest to atawizmem bądź przejaw dumy.

Gość gość
Kobieta jest uległa, bo taka jej natura. Tak było od zawsze, tak stworzyła do biologia. Teraz z uwagi na rozwój cywilizacji nie jest to aż tak bardzo odczuwalne. Już żadne dzikie zwierzę nie przyjdzie i nie rozerwie gardła matce w połogu, więc już nie potrzebuje opiekuna.

Gość gość
Facet ma być uległy i posłuszny :D bo to słaba istota jest :D

15:23 - G****o mnie obchodzi, jaka się stałaś, albo jaka się nie stałaś... Po prostu pokazałem twoją pustotę intelektualną...

Gość gość
Nie denerwuj się tak bo Ci ego eksploduje. Nikt Ci nie broni. Znajdź sobie taką kobietę. Ja mam inne zdanie. Nikogo nim nie krzywdze. Mam do niego prawo. Żegnam.

Gość gość
Lwice sa agresywniejsze od samcow jak bronia mlodych :D Na temat - jak znajdziesz, autorze, taka idiotke to szczescia wam obojgu

Gość gość
Kobiety z charakterem są dla prawdziwych facetów, uległe cipcie są dla mięczaków. Żaden twardy facet nie będzie chciał bezradnej dziewczynki bez własnego zdania. A mnie interesują silni faceci więc nie jestem uległa.

Gość gość
gadajcie sobie o stadachsamcach a jak co do czego to kobity nawet poderwac nie potraficie!:DD

Gość gość
Brawo D :) Podoba mi się Twój komentarz.

Gość gość
Hahaha dokładnie :D Prawiki nie rozumieją, że nie mają powodzenia, bo reprezentują właśnie bardzo prymitywny i zwierzęcy tryb myślenia. Traktują kobiety przedmiotowo, a tacy debile mają powodzenie wyłącznie u Karyn i Dżesik, którym imponuje chodzenie z pizdą pod okiem. Ale oni takich panienek nie chcą. Ślinią się za dziewczynami z klasą, które po jednej rozmowie zlewają ich ciepłym moczem, bo żadna normalna i fajna dziewczyna nie chce być z prostakiem. Znacie youtubera Gargamelvlog? Nie jest ani zbyt przystojny, ale z jego wypowiedzi wnioskuję, że szanuje kobiety i traktuje je jak równe sobie. Nie dziwię się więc, że większość lasek chce z nim być.

Gość gość
Tylko ulegle kobiety maja szanse na udany szczesliwy zwiazek.

Gość gość
szkoda że ja nie mam być dla kogo uległa, mam silniejszy charakter niz większość facetów i ciężko mi znaleźć takiego który by miał nade mna przewagę

Gość gość
Taka karyna wybierze normalnego mezczyzne a wy normalne wybierzecie roochacza dupka i pijaka potwierdzone w realu i przez was same

Gość gość
No jakoś to Karyny częściej chodzą z pizdą pod okiem, do tego mają po 4 dzieci, każde z innym.

Gość gość
Karyny i Jessici kto to jest?

Gość gość
Tylko ulegle kobiety maja szanse na udany szczesliwy zwiazek. x Takie bajery to frajerom.

Gość gość
Boshe ten temat to jakieś jedno wielkie g****o, kto Ci stary takich bzdet naopowiadał? XD

Gość gość
ulegac i nie dyskutować baby

Gość gość
Lubie byc ulegla...czasami :P

Gość gość
kobieta moze byc ulegla dla odpowiedniego mezczyzny, a nie podrobek czy irytujacych gnojow. Tutaj sami tacy.

Gość gość
prawdziwa kobieta ulega i nie dyskutuje

Gość gość43
prawdziwa kobieta ulega i nie dyskutuje x To bardzo dwuznaczne.