Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy moj facet o siebie nie dba !

Polecane posty

Gość gość

kochane kobietki pomocy ;( Moj facet nie dba o siebie wcale ode mnie oczekuje cudow zebym zawsze byla piekna i pachnaca a sam nawet skarpetek nie zmieni chodzi miesiacami w tym samym ubraniu a kosmetyki typu krem do twarzy czy rąk lub perfumy nie istnieja w jego slowniku. Kaze mi biegac i dbac o sylwetke a sam siedzi przed telewizorem. Nie wiem jak do niego dotrzec zeby zaczal minimalnie dbac o siebie bo bywaja dni ze po prostu wstydze sie z nim wyjsc ;( pomożcie

Gość gość
Po co siedzisz z takim śmierdzącym troglodytą?

Gość gość
Prosto mu wytłumacz że skoro on od Ciebie wymaga to niech coś daje w zamian. Rozmowa powinna wszystko wyjasnic. Nie kumam jak mozna wymagac od koboetu a samemu o siebie nie dbac , dbaj o siebie i wystrój się w jeden dzień jak najpiękniej i powiedz mu ze wychodzisz z koleżankami Na impreze ;-)

Gość gość
Po prostu doszedł do tego, że należy do Ciebie i nie chce żadnej innej, powinnaś się cieszyć, masz pewność, że nie szuka innej na boku.

Gość gość
Cieszyć się, że facet śmierdzi i gnuśnieje, a od swojej kobiety wymaga wyglądu jak z rozkładówki Playboya? To mógł napisać tylko taki sam zapyziały Janusz jak chłopak autorki.