Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mi padł

Ile kosztuje podstawowy akumulator do samochodu?

Polecane posty

Gość chyba mi padł

mniej więcej jaki to koszt?

Gość mekkix
Zależy. Akumulator Kozak Goldbar kosztuje cos okolo 400zl, ale jest wart swojej ceny i warto w taki zainwestowac. Znajdziesz tez tansze akumulatory ale moim zdaniem lepiej pare zloty wiecej zaplacic za porzadny niz oszczedzic i potem zalowac !

Gość Mikulsion
tez jestem zdania ze warto sypnac przynajmniej 300/400zł, cos porzadnego starczy nam na dluzej niz jakies tanie chinczyki.. swoja droga kozak goldbar calkiem dobrze sie trzyma na rynku, opinie dobre

Gość gość
Polecam akumulatory z www.batprofi.pl. Są niezawodne i w dobrych cenach. Zgodzę się z jedną z komentujących tu osób, że warto kupić ten z wyższej półki, przynajmniej na długo będziemy mieć z nim spokój. :)

Gość gość
Poczytaj sobie o lekkich akumulatorach litowojonowych na http://www.master-sport.de/PL/eventnews_145/ i określ, czy o takie właściwości ci mniej więcej chodzi. Bardzo dobra lista, która uświadamia, w jaki sposób dopasować możliwie najlepszy akumulator. Daj znać, czy dopasowałeś, bo sam używam i jestem bardzo zadowolony. Auto o sportowym zacięciu.

Gość ZeteBe
Polecam zainteresować się polskim Jenoxem. Bardzo porządny model GOLD (w zależności od samochodu) dostępny jest za około 300zł. Można dobrać go na stronie producenta https://www.jenox-akumulatory.pl/

Gość Asia P.

Miałam Jenox GOLD w poprzednim aucie. Teraz do nowego razem z mężem kupiliśmy serię EFB do samochodów z systemem start-stop. Dobra polska firma.