Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Agnieszka 009

Spotkania z zonatym facetem

Polecane posty

Gość Agnieszka 009

Witam spotykalam się przez pewnie czas z zonatym facetem. Oczywiście zapewniał mnie ze jest sam i nie ma nikogo. Proponował wspólne mieszkanie, robił prezenty., dawał pieniądze jeśli potrzebowałam. Wydawało mi się że jest dla mnie oparciem i mogę na niego liczyć. Ale niepokoilo mnie to że ciągle mu coś w weekend wypada. Nie miał czasu tłumaczył się choroba więc zaczęłam podejrzewać że ma kogoś. Bardzo mi na nim zależało więc dalej się spotykalam z myślą ze będzie mój. Lecz nagle jego żona wzięła w nocy jego tel i odczytala smsy. Moje podejrzenia okazały się słuszne. Wysłała mi zdjecie ślubne. Następnie napisał on chciał się do mnie wprowadzić ale odmówiłam. Jego żona napisała mi smsa że wyrzuca go z domu. Wiem że nie ma się teraz gdzie podziac i chciał do mnie ale nie jestem taka głupia żeby brać pod dach żonatego faceta z długami. Zakończyłam ta relacje i dałam sobie spokój a on po miesiacu się odzywa i mówi że mieszka u żony ale śpią w oddzielnych pokojach i nie żyją już ze sobą. Zadeklarował że chce mieć ze mną dziecko i obiecał że odejdzie od niej. Zorientowałam się ze kłamie więc pojechałam do jego teściowej i zapytalam wprost jak jest. Tego samego dnia on mówił że jego matka się dowiedziala o wszystkim od jego brata że się spotyka z kims i szkoda jego żony. Teraz mam policje na karku przez niego i jego żonę. Proszę pomocy!!!!???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować