Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja mu się podobam?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Na wstępie zaznaczam, że mam 16 lat. Chodzę na pewne zajęcia związane z walką. Chodzi na nie również 4 lata ode mnie starszy chłopak. Coraz bardziej mam wrażenie, że zwraca na mnie szczególną uwagę. Wydaje mi się, że ćwicząc ze mną nieźle się bawi- dużo się śmieje, ale raczej w przyjazny sposób. Często mnie poprawia przy czym łapie za dłoń i ustawia w poprawny sposób. Tak, wiem, że to raczej dla tego, że chodzi na zajęcia dużo dłużej i widzi, że robię coś nie tak, ale kiedy chodzi o inne rzeczy które wykonuję w jakiś sposób niepoprawnie- na nie nie zwraca takiej uwagi. On mi się coraz bardziej podoba. Jest tylko mały problem. Jeszcze jakiś czas temu miał dziewczynę i nie wiem, czy dalej są razem. Dziewczyna podobno jest (lub była) zaparrzona w niego jak w obrazek. Nie wiem jak to jest, a też boję się o niego wypytywać, bo jakiś czas temu on się podobał mojej przyjaciółce (teraz niby nie podoba, ale zawsze możliwe, że czegoś mi nie mówi), a jego dziewczynę zna druga moja przyjaciółka. On się jednak nie zachowuje jakby był w związku- gada o dziewczynach, o swojej nigdy nie wspomina. To oczywiście też może być moja nadinterpretacja. Co ja mam zrobić?

Gość gość
nic nie mozesz robić, czekaj na ruch z jego strony /

Gość gość
Nic. Traktować go normalnie, panować nad swoją głową, nie zabiegac o niego ale też go nie odstraszać i dać mu pole do działania, zobaczysz co on zrobi. Jak mu się podobasz, to da ci sygnał. Z tego co piszesz, to nie jest to osoba nieśmiała.

Gość gość
Może macie rację ;/ a jak patrzycie na to pod względem wieku? Tak wiem, że jeżeli a nam wiek nie będzie przeszkadzał, to nie ma się czym przejmować, ale jednak często słyszę, że w naszym wieku cztery lata to jeszcze dużo. Swoją drogą, chyba zaczynam za bardzo wybiegać myślami w przyszłość

Gość gość
Zaczynasz. Zaraz staniesz na ślubnym kobiercu,a to daleka droga. Kobiety to za bardzo szczegóły analizują. Jak facet wobec którejś zachowuje się jak człowiek, jest pomocny i grzeczny, to ta od razu roić zaczyna, że jest nią zainteresowany. Ja myślę, że ten chłopak ma towarzyską duszę, jest miły dla wielu kobiet, i to nic złego, jego prawo. Na szaleńczo zakochanego w tobie nie wygląda.

Gość gość
Oczywiście zdaję sobie sprawę, że szaleńczo zakochany nie jest

Gość gość
Ale masz rację, trochę przesadziłam

Gość gość
Raczej chodziło mi i to, że zwrócił uwagę