Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka Januszem biznesu...

Polecane posty

Gość gość

Otóż mam córkę, która ma 11 lat. Chodzi po szkole na różne zajęcia dodatkowe i zawsze dostaje od nas jakieś drobne, aby miała na picie czy coś. Często też dostawała drobne od dziadków. Dzisiaj po szkole przyszła do mnie z pełnym pudełkiem jednozłotówek, dwuzłotówek i pięciozłotówek, ledwo wniosła do pokoju. Jak się okazało moja córka codziennie od x miesięcy wkładała do pudełka minimum złotówkę i tak w x czasu zarobiła ponad 500 zł... jestem w ciężkim szoku. Tym bardziej, że nic nam nie powiedziała. Nigdy też nie zabierała nam pieniędzy ani nie prosiła o nie dodatkowo.

Gość gość
nie ciesz się tak, bo jeszcze wyda kase na papierosy czy akohol :classic_cool:

Gość gość
pewnie obciąga w kiblu kolegom za 5zł a ty się podniecasz

Gość gość
Po zlotowce dziennie uzbierala po kilku miesiacach 500 zl? To ja w gimbazie dostawalem od poniedzialku do piatku 2 zl i uzbieralo sie po 10 miesiacach ledwo 400 zl... kogo ty chcesz oszukac mitomanie?

Gość gość
Puszcza się z sąsiadem

Gość gość
no to czemu Janusz? skoro zaradna i mądra to raczej nie Janusz biznesu...co innego gdyby wymyśliła coś głupiego

Gość gość
Ludzie wy sie znacie na matmie? Jak dziennie po zlotowce dostawala, od pn do pt, to jakim cudem przez kilka miesiecy mogla 500 zl uzbierac? Chyba 50!

Gość gość
dokładnie, może mamusia nie umie liczyć :D

Gość gość
To Wy jakieś upośledzone jesteście i nie umiecie czytać. Napisane, że odkładała minimum 1zł, a w tym pojemniku miała zarówno 1,2 jak i 5zł...

Gość gość
To jest możliwe. Przecież autorka nie napisała że dawała córce złotówkę dziennie (bo to by jej nawet na kartonik soku nie starczyło)tylko drobne. A wiecie jak to z drobnymi, dzwonią po portfelu a jak się policzy to nawet kilka- kilkanaście złotych się uzbiera. A oprócz tego dawali jej dziadkowie, może nawet więcej niż drobne.