Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurzyłem dziewczynę i się zastanawia co dalej

Polecane posty

Gość gość

Cześć, jak w tytule, wkurzyłem ją. Jesteśmy razem 2 miesiące. Ostatnie 3 tygodnie ma dziwne nastroje. Oddaliła się. 2 tygodnie temu powiedziała, że musi się zastanowić co dalej. Bardzo starałem się żeby to naprawić. Mieliśmy wyjechać na weekend, ale po rozmowie z nią odniosłem wrażenie, że nie bardzo ma ochotę i chciałem z nią inaczej spędzić weekend. Odwołałem wyjazd i wściekła się. Kazała mi się wynosić. Weekend spędziła z koleżankami (to akurat pewne - zdjęcia na fb). Przestała się odzywać. Ja zrobiłem to samo - dałem jej luz. Wczoraj wysłałem kwiaty. Dzisiaj zadzwoniłem. Miała pretensje, że nie odzywałem się (powiedziałem jej, że oboje mamy telefon - mogła też się odezwać). Po krótkiej rozmowie powiedziała, że jest wkurzona o to, że sam odwołałem wyjazd na 2 dni przed wyjazdem (powody opisałem wyżej). Że mogła go spędzić inaczej. Że tak się nie robi. Rozumiem jej złość. Po chwili dodała, że musi się zastanowić co dalej. Że jest przeładowana obowiązkami. Zaskoczyła mnie tym "zastanawianiem się" co dalej i chwilę milczałem. Spytała, czy teraz będziemy milczeć? Po kilku minutach skończyła rozmowę. Na whatsapp nie odpisała (podrzuciłem jej błahy temat, żeby podjąć rozmowę). Co robić? Dać jej luz? Jeden sms dziennie? Stawia mnie w mocno niekomfortowej sytuacji. Powiedziałem jej, że to z weekendem zrobiłem nie ze złej woli (odp: ty zawsze masz jakieś swoje powody - tu nie mam bladego pojęcia o co chodzi). Zrobiła mi wodę z mózgu. Ehh

Gość gość
laska cierpi na chorobę dwubiegunową czy jak ? sama nie wie czego chce, nie cieszy się z wyjazdu a jak odwołujesz to pakuje się i idzie? boże co wy widzicie w takich kretynkach..chyba tylko cycki

Gość gość
autorze! ja myślę,że daj se z nią spokój,poważnie! jak ona sie tak zachowuje,że robi ci stale fochy i podchody to ona jest jakaś niedojrzała i normalnie ,,znęca sie nad tobą'' bo myśli,że ty będziesz za nią latał jak głupi,widocznie ona lubi takie coś a ty sie nie dajjj! olej jej dziecinade,bo inaczej cały czas będziesz sie tak użerać przy jej fochach,ona ma taki charakter,a twoje zdrowie też jest ważne,na co ci nerwy xd

Gość gość
Ktoś coś więcej może napisać?

Gość gość
Wyraźnie nie chce z tobą być. Zapytaj ja wprost, może nie umie zrywać. Spytaj ja ale nie wrogo tylko na luzie ze zrozumieniem jakby nigdy nic wtedy powie ci prawdę.