Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet powinien byc taki wedlug mnie

Polecane posty

Gość gość

- zyczliwy, pomocny , ale nie po to zeby siebie na przyklad dowartosciowac a potem wypominac. bezinteresowna pomoc, usmiech, dlatego, ze lubi siebie i innych - o ludziach powinien wypowiadac sie dobrze albo wcale -dyskretny, czyli nie wygadujacy nawet w zlosci rzeczy ktore mowilo mu sie w zaufaniu, ale nie tylko chodzi o sekrety ale tez o zwykle rozmowy, bo wiem ze faceci potrafia takie glupoty wygadywac czy pokazywac rozmowy niby nic nie znaczace wedlug nich a ja uwazam ze WSZYSTKO powinno byc miedzy nami, zadnych komentarzy co powiedzialam, zrobilam, oceniania przez niego czy podpuszczania innych by to zrobili -umiejacy sluchac, dopuszczajacy do siebie krytyke, inne spojrzenie, przynajmniej probujacy zrozumiec, bez unoszenia sie, pelna kultura i faktyczna chec zrozumienia i ewentualnej zmiany, wychodzacy z inicjatywa,pomyslami, ale uwzgledniajacy druga osobe, nie po to zeby sprawic jej przyjemnosc wiec jesli ma racje to powinien to wytlumaczyc i sprobowac przekonac. ale tylko wtedy gdy MA RACJE, a nie wtedy kiedy WYDAJE MU SIE ZE MA. -posiadajacy normalne , zdrowe ego -szczery i uczciwy -majacy powazne podejscie do seksu, przechodzony facet to dla mnie s****wo i nie musze go szanowac -nie akceptuje hipokryzji, bezmyslnosci,glupich zachowan nieadekwatnych do sytuacji -konkretny, raczej po srodku czyli uczuciowy ok ale tez z doza rozsadku, staly w uczuciach, dajacy poczucie bezpieczenstwa -dojrzaly emocjonalnie, z poczuciem humoru

Gość gość
Marzenia...gdzie Ty takiego znajdziesz??

Gość gość
A Ty co masz do zaoferowania takiemu facetowi? Mam nadzieję, że też ''nie akceptujesz hipokryzji'' ;)

Gość gość
No ja jestem dokladnie taka sama dlatego szukam kogos podobnego bo z inna osoba szczesliwa nie bede, inni mnie draznia nawet jako znajomi

Gość gość
:) napisałaś się, to wszystko?

Gość gość
17:14 Się Tobie chwali :) Powodzenia w poszukiwaniach.

Gość gość
Po co chwalić co jest codziennością normalne.

Gość gość
dziekuje :)

Gość gość
17:21 Po co ta zazdrosc.

Gość gość
Zazdrość to jest porządania czegoś czego sami nie mają. Nie wiem w czym problem.

Gość gość
Każdy ma wady jak i zalety napisałem co jeszcze, to tak skromnie.

Gość gość
Mnie zastanawia co ty takiego ukrywasz, że nawet sam skomentować tego nie może

Gość gość
Co mam ukrywać, i co skomentować naprowadzcie na trop odniose się do tego.

Gość gość
Piszesz, że nie chcesz być oceniana przez partnera, do tego piszesz, że ktoś ma przekonywać do swojej racji tylko wtedy kiedy ją ma, a nie wtedy kiedy myśli, że ją ma. Jak ktoś taki ma wiedzieć czy ma rację, pewnie jest przekonany, że tak? Co jak to kwestia opinii, a nie racji?

Gość gość
Tutaj nie jest celnie opisane, po co kogoś oceniać i jaki jest cel zawsze jest intencja dobra lub zła. Przekonywać do swojej racji, są sytuacje gdzie nie możemy zrobić tak jak chcemy, zawsze mòwię dla czego, możemy być od kogoś zależni. On

Gość gość
Nie klam. Wystarczy ze sie spodoba z wygladu. Tylko wyglad sie dla kobiet liczy.

Gość gość
Nie ktòrzy nie dorosną musisz poczekać ileś latek wtedy zdasz sobie sprawę.

Gość gość
Ani przystojny ani w głowie, miej jedno narazie nic. Masz dwa wtedy super.

Gość gość
Kobiety to niestety maja fantastyczna tendencje do przedstawiania swoich idealistycznych pogladow o sobie i jakie sa. A pozniej czlowiek widzi te idealistki ciagnace wozki z bekartamia i sepiace pieniadze z mopsu.

Gość gość
gość dziś Nie klam. Wystarczy ze sie spodoba z wygladu. Tylko wyglad sie dla kobiet liczy. gość dziś x chyba dla ciebie, dzieciaku nieznajacy zycia

Gość gość
zapomniałaś dopisać żeby był prawiczkiem

Gość gość
Co mi po wyglądzie jakby był głupi. A głupi i brzydki to już kompletna tragedia.

Gość gość
bardzo przystojny, bogaty z dużym członkiem min 18cm który śpiewa, gotuje, świetnie tańczy, potrafi powalić 10 karków za jednym zamachem, romantyczny śpiewający pod domem dzień i noc a jeszcze jedno musi być świetnym kochankiem