Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poznać że chłopak jest gejem?

Polecane posty

Gość gość

Pytam na poważnie, czy są jakieś sposoby żeby to sprawdzić bez pytania wprost, poznałam takiego jednego przystojnego chłopaka, ale mam jakieś przeczucie że może być gejem, nie wiem jak to wytłumaczyć - kobieca intuicja? Znacie jakieś sposoby? Tylko nie piszcie, że geje golą nogi, pachy itd., bo to nie ma nic wspólnego z homoseksualizmem, każdy porządny facet to robi, ale nie wiem, czy coś po oczach, gestach itd?

Gość gość
O ile nie zobaczysz jak całuje innego faceta to możesz tylko zapytać

Gość gość
geje mają specyficzne zachowanie - są kobiecy,delikatni (nie wszyscy są zadbani i wypindrzeni),ale są jak baba i rozmawiają o tym co kobitki,poza tym geje unikają kontaktów z facetami hetero bo boją sie ich w towarzystwie,nie mają tematów do rozmów z nimi,ale uważaj bo dużo gejów jest mocno psychicznych - chodzi mi o charakter - potrafią być okrutni i to 80% populacji gejów,potrafią siebie zwalczać nawzajem bo wiem to z portalów gejowskich xd

Gość gość
da się wyczuć, np. szczególna higiena, ruchy, gesty, gust w różnych rzeczach, ja pedała na kilometr poznaje, nawet takiego wydającego się na hetero. Jak intuicja mówi ci że to pedał to go olej, ma pewnie syfy

Gość gość
17.37.nie każdy gej jest super zadbany znam takich co chorują na depresje i są zaniedbani,ale nie kumpluję sie z nimi bo są wredni z charakteru,małpują dodę itd. :-D

Gość gość
17:37 Dlaczego mówisz w tak obraźliwy sposób? Ja się zapytałam, nie dlatego że mam coś do gejów, po prostu chciałabym wiedzieć, właśnie chociażby po to, żeby uniknąć jakiś nieprzyjemności ale też nie chciałabym go stawiać w niemiłej sytuacji. Naprawdę byłoby lepiej gdyby ludzie byli bardziej tolerancyjni, geje by się nie ukrywali, byśmy normalnie o tym rozmawiali i nie byłoby takiego domyślania się może jest może nie jest itd.

Gość gość
18.27.ja napisałem PRAWDE o gejach,bo ich znam. nie masz pojęcia jak potrafią wyzywać sie na portalach gejowskich a to dlatego,że jeden chce być lepszy od drugiego,normalnie zachowują sie jak takie kobiety lekkich obyczajów a niby są facetami. ze strony gejów spotkało mnie dużo złego - ci z mojego miasta pożyczali ode mnie kase której nie oddali i moja kasa poszła na ich papieroski,piwko i balangi,udają życzliwych a tak naprawde są egoistami na maksa,bo mieli ciężkie dzieciństwo,nikt ich nie kochał nawet rodzice,wszyscy sie z nich śmieją i dlatego geje mają trudny charakter,są zawistni,dziecinni,mściwi - rozumiem ich ból,ale po tych wszystkich rzeczach uciekam od gejów na kilometr a sam jestem nim.mam jednego kumpla geja NIE NACIĄGACZA I LENIA i tylko z nim sie kumpluje :-D

Gość gość
90% gejów ma taki spedalony głos. Wiesz, taki delikatny i mało męski, a przynajmniej czasem tak specyficznie akcentują pewne wyrazy. Ja zawsze po tym wyczuwam geja i w 99% się sprawdza.

Gość gość
Fakt, wielu gejów to takie dziewczynki w męskim ciele. Nie wszyscy rzecz jasna, ale dość znaczna część.

Gość gość
ja jako gej mam męski głos ale kosztowało mnie to dużo wysiłku aby przestawić sie z jękliwego głosiku na normalny,bo jak sie człowiek tak nauczy mizdrzyć to potem naprawde ciężko jest sie oduczyć,ale jakoś udało mi sie i mam normalny głos. ja myślę,że geje mają taki piskliwy głos bo tak sie nauczyli,bo chcą przez to wyrwać faceta a efekt jest odwrotny bo geje faceci lubią facetów a nie babofaceta xd

Gość gość
po co gej chce sie spotykac z dziewczyna? xd musi nie byc gejem