Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żydzi juz oficjalnie pluja na POLSKE

Polecane posty

Gość gość
żydzi piszemy przez małe ż. dlatego że są nikim. Nie jestem faszystą, ale tego badziewia nie lubię.

Gość ja_Dyzio
Goebbels powiedział, że kłamstwo powtarzane 100 razy należy uznać za prawdę, i jak widać słowa Goebbelsa jednak Żydzi dobrze zapamiętali !

Gość gość
Jakas laska napisala po hiszpansku, ze zydzi i Polacy byli ofiarami, zeby nie hejtowac i nie klamac. To nawet hiszpanie, latynoamerykanie wiedza jak bylo, a te matoly dalej klamia, judza, wiadomo po co - dla korzysci materialnych.

Gość ja_Dyzio
kwik i jazgot z Izraela i USA słychać, Żydzi w akcji, czyli jak obstawiacie, czy jutro Żydki zaproponują Polakom, oddajcie Rzeszów albo Wałbrzych na zgodę i już nie będziemy się gniewać i nazywać Polaków jako bandytów i twórców obozów zagłady ?

Gość Arecki446
żydy tym tylko sobie narobili więcej niechętnych. Wtedy mordy drą że ich ludzie nie lubią. Już kiedyś w Egipcie się na nich poznali i wypie x rdolili ich z kraju za sianie zamentu. to żmijowy lud.

Gość gość
W Japonii i Australii tez bardzo malo zydow a spolecznosci sa tam bardzo szczęśliwe.

Gość gość
Tak naprawdę to dopiero teraz, na własne życzenie dorobią się w Polsce antysemityzmu.

Gość gość
Do 20:46 gdybyś więcej czytał to byś wiedział że wypędzenie Żydów to mit

Gość gość
403 łapki w górę i 36 TYSIĘCY łapek w dół PIĘKNIE!

Gość gość
Właśnie film usunięto. Może ze wstydu, bo żydki liczyli na 6 milionów podpisów żeby rząd amerykański zerwał stosunki dyplomatyczne z Polską, a zamiast 6 milionów wsparcia doczekali się 403 głosów "za" i 36 tysięcy "przeciw".

Gość gość
nie zdazyłem go zminusował dac łapke w duł a juz go nie ma

Gość gość
Usunęli :)

Gość gość
Po co to oglądać i nabijac im kabzy? Przykre, ze narod, ktory tyle wycierpial rzekomo teraz probuje napuszczac jedne kraje na drugie. To wam sie zydki nie uda. I zeby nie bylo - ja tam wole widziec szklankę do polowy pelna, wierze, ze wiecej jest dobrych, normalnych Żydów niz tych drugich.

Gość gość
Adolf i reszta byli Żydami.

Gość gość
Oczywiście że ten filmik dalej istnieje i w sieci i w TV, ale z YT usunięto W KOŃCU!!!! bo wiadomo do kogo należy YT i jak im coś nie pasuje to momentalnie usuną, a tu od kilku godzin było kilka tysięcy zgłoszeń o treść kłamliwa i nawołująco do agresji i modek YT się ociągał z usunięciem.

Gość gość
Polsat - 404 Upsss... Niestety, ta strona jest niedostępna! Prawdopodobnie link jest uszkodzony lub strona mogła zostać usunięta.

tora powinna być tłumaczona i wprowadzona jako przedmiot obowiązkowy w wszystkich szkołach na świecie. Wtedy wszyscy będą wiedzieć kim naprawdę są żydy

Gość gość
Klip organizacji amerykańskich Żydów, Ruderman Family Foundation, w którym padało hasło o "polskim Holokauście", jest już niedostępny w serwisie You Tube. "Jonathan Orenstein, dyrektor JCC Kraków, rozmawiał z Jayem Rudermanem i poprosił go o usunięcie materiału z internetu. Oni już to zrobili i słusznie" - napisała na twitterze Ruth Cohen-Dar z ambasady Izraela w Polsce. x czyli ponad 30tys zgłoszeń nic nie dało, dopiero jak żydzi poprosili żydów o usunięcie filmu, ten zniknął w youtuba :D

Gość Aniaklklklk
Trump jest Żydem.

Gość ja_Dyzio
wielu Polaków uważało, że nie warto i nie należy, nie trzeba się kłócić o historie, że minęło tak wiele lat od czasów II W. Św. ale teraz już wiemy, Żydów cały czas uczono w poczuciu nienawiści wobec Polaków a w czasie II W. Św. żaden inny naród nie pomógł ŻYDOM, za co i z jakiego powodu się mszczą na Polakach , że Polacy za mało zrobili dla Żydów ? każdy chciał żyć i to była podstawa, Żydzi po zakończeniu II W. Św. w 1950r. już w Izraelu ustanowili prawo, że Żyda może oceniać tylko Żyd , pomimo że wielu Żydów zamordowało wielu swoich współbraci jako KAPO lub pomocnik Gestapo , dlaczego Żydzi zaczęli zmieniać historię z II W. Św. to tylko Żydzi o tym wiedzą i teraz jazgoczą o 'polskich obozach śmierci' w Polsce , tak byli uczeni przez ostatnie 70-80 lat w Izraelu i USA , na temat mordowania swoich współbraci nie chcą słyszeć , kłamstwo 100 razy powtarzane stało się prawdą, że to Polacy w 'polskich obozach zagłady' na terenie Polski zamordowali ponad TRZY miliony Żydów i to opowiadają turyście z Niemiec patrząc jemu prosto w oczy z uśmiechem na ustach a Polaka uznają za bandytę !

Gość gość
Morał z tego jest jeden - niech Polak pomaga Polakowi. Niech pomaga Rosjanom, Białorusinom, Rumunom i Węgrom a innym po co?

Gość ja_Dyzio
oczywiście warto pomagać, należy pomagać , pomóż mnie, pomogę Tobie i to jest zdrowe myślenie, konstruktywne gdy pomagasz to liczysz na pomoc, od Żydów słyszymy tylko daj i daj i daj, Żydzi ciągle tylko o pieniądzach i odszkodowaniach chcą rozmawiać za zburzone kamienice w czasie II W. Św. , daj i daj, bo jestem Żyd i mnie się należy ! Polacy mówią DOŚĆ , Polacy mówią NIE ! wystarczy tych odszkodowań dla Żydów !

Gość gość
Rescator555 dziś Nie podniecajcie sie, przed chwila film pokazala Superstacja, wiec zadne usuwanie nic nie da. x Ty dalej nie rozumiesz, nie chodzi o podnietę że film zniknął na zawsze, tylko że został usunięty z YT bo to hipokryzja co YT odwala powołując się na swój regulamin tam gdzie ktoś mu podpadnie, a przy takim czymś udawał że nie ma problemu.

Gość ja_Dyzio
i jeszcze jedno, Żydzi tym nędznym 'spotem' pokazali jeszcze raz swoją durnotę i głupotę, całkowity brak znajomości historii , być może nawet w tej Ameryce, nie wiedzą, gdzie jest Polska w Europie i gdzie były te obozy zagłady , nic nie wiedzą a oglądając wpisy pod filmem na YT podpisali się ludzie z Afryki, z Hiszpanii, z Australii , ktoś tam z Japonii , kilka tysięcy wpisów od osób, którzy wiedzą jak było, że to NIE BYŁY ŻADNE POLSKIE OBOZY ZAGŁADY , wszyscy wiedzą a Żyd tego nie potrafi zrozumieć ! propagandową nagonkę na Polskę , na Polki i Polaków potrafią zrobić i się rzucają, że Polka i Polak to antysemita, po tym co teraz Żydzi pokazali to wszyscy się śmieją z Żydów, stado głupoli na łące się zebrało i beczą jak barany !

Gość gość
Ustawa IPN jeszcze oficjalnie nie weszla w zycie. Jak juz wejdzie, moga nam nasikac. Kazda zniewaga Polski bedzie podchodzic pod paragraf. Skonczy sie zydowski monopol na geszeft z holokaustu. Nam tez beda placic. :]

Gość gość
hooj w doope tym poj/ebom, Adolf nie dokończył roboty

Gość gość
Jest kolejny filmik. Wystarczy wpisac na yt 'polish holocaust' i wyskoczy wam jakis pacan co dalej sieje ta propagande! Oczywiscie juz zgloszone