Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wredni ludzie ..jakie maja zachowania i charakter?z waszego doswiadczenia..

Polecane posty

Gość gość

wredni ludzie ..jakie maja zachowania i charakter?z waszego doswiadczenia..

Gość gość
Siostra mojego męża wszystko ma i wszystko chce TAK JAK JA. Przez to bardzo dużo kłamie. Dzwoni często i jak rozmawiamy to mówię np. że jestem tu i tu (to było w czasie wakacji) Ona już tam była! Chcę zacząć chodzić na siłownię - Ona już chodzi DAWNO :D Jutro kupię jakiś tam zestaw kosmetyków - Ona już go ma! :D przykładów milion, a za każdym razem okazują się to kłamstwem. Np...... Jestem u Niej i chce zobaczyć te kosmetyki, bo jednak nie kupiłam i np. najpierw chcę powąchac :) NIE MA! Wyrzuciła, bo się nie sprawdziły :P Dzwonie zapytać czy na tej siłowni muszę mieć karnet? Jaka jest cena itp. Mota się totalnie yyyyyy yyy i nic kompletnie nie wie! Nawet tego GDZIE TA SIŁOWNIA ;) Ciągle kłamstwa! Mam wrażenie, że powiem, iż chciałabym spróbować smaku gó/wn/a to Ona mi powie, że już dawno jadła!! :o Jest taka pierwsza i taka lepsza :P

Gość gość
19:08 HHAHAHHAHA :D

Gość gość
Wredni ludzie nie chcą ci w niczym pomoc, obrabiaja ci tylek za plecami, nie możesz z nimi znaleźć wspólnego języka. Przynajmniej tak jest moim odczuciu.

Gość gość
19:08 Tak samo jak moja teściowa. Jest pełna kompleksów i przez to nie może znieść ze ktoś może mieć coś lepszego, być ładniejszy, być młodszy. Ogólnie bardzo niesympatyczna osoba która tak naprawdę nikogo nie lubi i drugiej tak fałszywej osoby nie znam.

Gość gość
Dodam tylko: teściowa wszystko co ja fajnego mam już "miala" lub "ma" tylko zawsze LEPSZE (podobno). Ogólnie lubi umniejszac wszystko, jak mam jakieś przeżycia dobre i o tym mówię to umniejsza ze ona to nie takie rzeczy miała, w nie takich miejscach była, ona wszędzie była i wszystko miała najlepsze a jak faceci się za nią uganiali! I tego nie czaje bo ani nie jest specjalnie ładna ani sympatyczna. Pewnie łatwa. Od 30 lat sama. Taka z niej "dama".

Gość gość
Chyba nie znasz słowa "wredna" Ona jest kobfabulantka a nie jest wredna a ty się edukuj

Gość gość
19:29 Konfabulantka* to po pierwsze, a po drugie sama się edukuj. Układasz zdania jak mój syn w I-klasie... a o interpunkcji też chyba nigdy nie słyszałaś...

Gość gość
Konfabulanci, bajkopisarze są zwykle wredni w tych swoich wyimaginowanych opowieściach!! Jedno więc nie wyklucza drugiego :)

Gość gość
Najgorsze są leniwe wredne trolle, co marnują czas i zakładaja wiejskie tematy i zawsze jest odnośnik do... teściowej, a tutaj same wredne i prostackie synowe, fuj.

Gość gość
Według mnie wredni ludzie to tacy, którzy po prostu sobie z czymś nie radzą. Czasem są takiego świadomi czasem nie.

Gość gość
Z mojego doświadczenia wynika że wredni ludzie nadużywają słówek typu kochana, złociutka, skarbie itp.

Gość Carycka
Wiernymi ludźmi kieruje m.innymi zazdrość, mają oni chora przyjemnosc z negowania i umniejszania innym

Gość Carycka
*wrednymi * mialo byc:)

Gość gość
Ona ma kompleksy wielkie ogólnie albo na twoim punkcie.

Gość gość
gość dziś Wredni ludzie nie chcą ci w niczym pomoc, obrabiaja ci tylek za plecami, nie możesz z nimi znaleźć wspólnego języka. Przynajmniej tak jest moim odczuciu. x Wlasnie tak, zgadzam sie w 100%. Sa jeszcze tacy, ktorzy dodatkowo wykorzystaja kazda okazje, zeby i od innych wyciagnac informacje, cos za darmo. Uzywaja ludzi, wykorzystuja, a owa osoba ma wrazenie, ze pomaga. Niestety wredni ludzie dostana czego chca i pozniej wysmiewaja dana osobe. Zazwyczaj maja do towarzystwa innych, z Toba spotkaja sie tylko kiedy maja w tym interes. Hipokryzja, falsz, zwal jak zwal to cecha przewodnia takich osob. Niestety trudno uwolnic sie od takich , bo zerwania kontaktu nie przyjmuja do wiadomosci.

Gość gość
Jest coś takiego jak opcja „zablokuj”