Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

psychoterapeuta Zielona Góra (raport)

Polecane posty

Gość gość

psycholog Anna Antkowiak prowadzi do: Umysł ponad nastrojem - behawioralno-poznawcza - 20 sesji ABC Twoich emocji mały gabinecik pośród biur ma certyfikat dodatkowo robi Fresubin drink, kiedyś w Poznaniu

Gość gość
Olga Bartosik behawioralno-poznawcza chyba nie ma certyfikatu mindfulness - Kabbat Zinn kiedyś akcje Uniphar, od wapn

Gość gość
Anna Holeniewska prowadzi do psychoterapia i coachingu kojarzona z Dariusz Holeniewski (uwaga MLM Lou Pre)

Gość gość
Anna Holeniewska prowadzi do psychoterapia i coaching kojarzyć Dariusz Holeniewski (MLM i Lou Pre)

Gość gość
Nie wiem ktora lepsza. Pewnie klientow nie maja. Jak ma Pan zawirowania jak.wstaje czy jak siedzi. Jedna ma deal z Optegra chyba. Kolejna z MLM lou pre. Widze gabinecik Holeniewskiej znow do wynajecia. Dzialalnosc zawiesi. Gdzie tym razem.z Darkiem Holeniewskim z Lou Pre. Bartosik to byly.kiedys sklady.wapn.certyfikowana czy jeszcze nie.

Gość gość
to jest to czlonkowsto za 90 zl, to co wykupilismy na studiach, tez bylismy czlonkami

Gość gość
wykupiłam też dziś członkowstwo 90 zł nie wiem, ile się utrzymam Bartosik - zamknięty kalendarz pseudo gadka o kabbat zinn i mindfulness nie działa Antkowiak - na razie otwarty, ile sesyjek wyrobi do zawiasu Holeniewska - coaching nie zachwycił, zawieszona Gracjana Pawlak - 300 zł poważnie? Monika Górska - nie jest nawet psychologem, tylko pedagogiem

Gość gość
Jest lato. OstrzEgam przed Gracjana Pawlak. Co by nie bylo AZ medica. Nie wiem co w tym poszlo do psycholog. Nie stawiam sie na skup.

Gość gość
Ostrzezenie przed suplementami AZ Medica oraz Gracjana Pawlak. Niech chinszczyzna juz nie wjezdza. I niech spada z wakacyjnym skupem.ostrzegam. przywalam po calosci. Niecala ulotki usun.

Gość gość
Letnie spotkania Gracjany Pawlak tylko kończyły się otubowaniem suplementów - słabych moim zdaniem. Wjazd do szkół tak samo. Sprawdźcie ceny w internecie. Niektóre apteki sprzedają to badziewstwo po 40 zł - 50 zł. Mango anfrykańskie, kawa, spirulina. Suplementomania się zaczyna.

Gość gość
z Zielonej jesteś skarbie ?

Gość gość
Nie z Niecalej. Tym razem kogo.nasylacie od borderline czy od amnezji. Nie dziala. Nabor do grup.wrzesniowych.

Gość gość
Zarobila juz na fryzjere oraz licoweczki. Wnosze o oddanie kasy z wjazdow. Amwayowe gowno. Wnosze o zaprzestanie promowania osrodka Niecala. PROSZE NAS NIE NAJEZDZAC AZ MEDICA.

Gość gość
Wnosimy o zaprzestanie ulotkowania ośrodka Niecała zaprzestanie promowani osoby Gracjany Pawlak zaprzestanie promowania suplementów AZ MEDICA zaprzestanie wchodzenia z butami w życie mieszkańców zaprzestanie coachowania i chodzenia po firmach oraz poszukiwania zleceń, bo nie chcemy Pani usług zaprzestania zagrywek AMWAYOWSKICH zaprzestanie przekretów zaprzestanie uczestnictwa w ślubach, pogrzebach, urodzinach, komuniach itp. zaprzestanie medical research Nastał nowy czas, wolny od Pani profesjonalnych zagrywek Do widzenia Pani Gracjano!

Gość gość
Może pani przejsc w aloes na pieczatce Munro badz jechac na skup pstrokatych ciuchów do Leamington Spa każdy Gestalt będzie wykurzony każdy rachunek będzie sprawdzony o co jest ten dym Pani Gracjano o przelobbowano jaka piramida tym razem czy pisze z Niecala nie, pisze z miasta wolnego od Pani zamiast kawki na odchudzanie, woda skad ja mam z butelki, mozna pic tez z kranu

Gość gość
nie wiem, czy Pani wie, że wysyłano juz Pani peniedzy, a Pani jezdziła z tej kasy na wakacje, stary wjad amwayowski inni już powykanczali Pani radzimy kontynuowac jednak usuwanie się w cień

Gość anka

Gracjana Pawlak:

amway

MLM 

piramidy finansowe

efect/phinance

dofinansowanie policji

coach

gestalty ścięte z wycieczek

przepłuk pieniedzy z doz

Gość natalia

Szanowna Pani Gracjano:

Proszę już powolutku pozamykać działaność, przepłukać AZ MEDICA, kawy i dać już spokój. Potem zaprzestać promowania coachingu.

Gość Dajcie mi spokoj

Obecnie naprawde nie wiadomo kogo zastacie na wizytach u psychologa czy matka czy corka. Zelek latami probuje przepisywac Prozac ze zbyc receptowych z ktorych sie stara I mloda zywi. Skup za 500 tysiecy Prozac to chca sciagnac z fimy lub dzialalnosci okolo 100 tysiecy. Nie wiem ile recept mozna miec na prozac mysle ze bardzo malo. Zgloscie w aptece DOZ zakaz skupywania recept. Potem nie chodzcie do kancelarii bo tylko wam pesel rozkradna na zbycia.nie paragonizowac psychologii. Nie wiem ile jeszcze mam szkali napisac. Mam prawnika.pobral 5 tysiecy, 3 sprawy umorzono. Moze to Prozac z linii lotniczych lub sprzatajaca pll lotu. Jeszcze sie okaze ze sprzataliscie za Prozac. Moze nie latac w ogole pll lotem, gdy lataliscie na zwrotnej. Jak fajnie sie sprzata na Prozacu. Lub jak tam cleaningi willi Bali na wlosach Kevin Murphy.  Jem nic z tych rzeczy. Recepty chyba wystawiaja w ciemno.recepty na Prozac to chyba maks piec recept na osobe a skad wiesz czy nie przekraczano wczesniej. Potem nacpac ups pod prozac pobyty na wyspie. Nie latac poza oficjalnymi liniami. Potem przez pelnomocnictwo axel springer verlag zdemoluja wam mieszkanie lub dom. Nie bierzcie doplaty asv bo moze to oznaczac benzynowanie, podpalanie lasu, wlamania, zbycia receptowe. Na ups przelew robia rozne firmyub lufthansa I macie zadluzenie lotnicze. Potem po ups okaze sie ze masz jesc cateringi carrefour, burger Zabki lub pic aspiryne. Kiedys bralam te loty wpieta w agencje spreeshoperska. 3 tygodnie carrefour krokiet I kotlet. Potem fast food Zabki. Zaliczylam wjazd tortilli albertini. Smiertelna sushi bo nie bylo. Potem za 40 tysiecy z lotta skup byl.carrefour I chipsy z zabki. Nie sadze by posplacano pieczatki fastfoodowe. Nie polecam jesc frytek carrefour. 

Gość Dajcie mi spokoj

Ja podejrzewam letni zrzut sieci tego co moze nie schodzi. Lodowkowe obiady garmazeryjne. Dla mnie piers z kurczaka oraz salatka grecka. Lub pizza lub pierogi zamowione. Garmazerka na czas remontu. Jak Zelek ma kase z polpharmy, niech ma. Robcie przelewy psycholozce. Nic nie przeplukujcie. Ja latania boje sie wcale. Beda wam dorzucac na krecenie sie w glowie, wymioty oraz sraczke oraz ciastka dezogestrel. Do odegrania mieli. Ciastko pieczone jest z antykoncepcyjnymi, do aperolu stary lub na krecenie w glowie, potem straszenie bez podwozia, landing gear, kabina pilota na krecenie w glowie bo wypiliscie kontrast.Strach jesc w samolocie...